• Kogelkraan
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Kogelkraan

22 resultaten

Eigenlijk is een kogelkraan een hoekstopkraan met een doorboorde kogel, die je om zijn as kunt draaien om de waterleiding op plaatselijk niveau tijdelijk af te sluiten. Dat scheelt je een hoop werk en gedoe, want daardoor hoef je niet de hoofdkraan dicht te draaien en de complete waterleiding af te sluiten als je een reparatie of vervanging wilt doen. Je sanitair mooi afwerken kan zo dus gewoon zonder dat de rest van het huis zonder water zit. Je vindt jouw ideale type kraan uiteraard bij GAMMA! Bekijk op je gemak ons uitgebreide aanbod en je kunt heel eenvoudig jouw perfecte kogelkraan kopen.

Kies jouw favoriete merk en type kraan

Zowel in onze webshop als in onze bouwmarkten vind je allerlei soorten kogelkranen. Met tapgat of zonder, van messing of ander metaal. Sommige kranen uit ons assortiment zijn voorzien van het KIWA-kwaliteitskeurmerk. Kies je daarvoor, dan weet je zeker dat je met een kwalitatief hoogwaardig en veilig product aan de slag gaat. Bij GAMMA kun je terecht voor een kogelkraan van merken als:
- GAMMA
- BONFIX

Filteren is heel simpel

Wil je een selectie maken uit ons uitgebreide assortiment en zo je ideale kraan vinden? Dat doe je aan de linkerkant in het menu. Geef hier bijvoorbeeld aan: je gewenste prijscategorie, of de kraan online te koop is of alleen in de bouwmarkt, het materiaal, de maten en het type aansluiting. Maar ook het beoogd gebruik, dus leidingwater of cv. Tot slot kun je ook nog selecteren op Belgaqua of KIWA keurmerken. Klik op de specificaties die jij wilt en je komt automatisch uit bij jouw ideale kogelkraan.

Klusadvies nodig? GAMMA helpt je!

Heb je ons uitgebreide klusadvies op allerlei gebieden al gevonden? Deze stappenplannen helpen je verder tijdens het klussen. Dankzij het klusadvies voor de badkamer weet je hoe je jouw kogelkraan optimaal gebruikt! Heb je een gerichte vraag? Dan kun je die stellen aan onze kluschat. Klik rechtsonder op de pagina op het icoon voor de chat. Wij helpen je graag verder met het juiste antwoord!

Recent bekeken