• Wasmachinekraan
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Wasmachinekraan

8 resultaten

Ben je op zoek naar een wasmachinekraan zodat je je wasmachine van water kunt voorzien? In ons assortiment vind je er verschillende terug. De meeste van deze kranen zijn online bij ons te koop, maar er zijn er ook een paar die alleen in onze bouwmarkten te verkrijgen zijn. Neem een kijkje online en maak een keuze voor de kraan voor je wasmachine die jij het beste kunt gebruiken.

Wasmachinekraan met beluchter

We hebben verschillende soorten wasmachinekranen in ons assortiment. De meesten zijn van messing maar er is er ook eentje die van kunststof gemaakt is. Een speciaal type is de wasmachinekraan met beluchter. Een beluchter is een beveiligingssysteem voor je kraan en zorgt ervoor dat vuil water zich niet kan mengen met het drinkwater. Bijvoorbeeld op het moment dat in de straat de waterleiding springt en de gemeenteleidingen lucht en water uit je leidingen in huis zuigen. Met een beluchter voorkom je dus dat probleem.

Wasmachinekraan met keerklep

Een ander beveiligingssysteem bij een wasmachinekraan is de keerklep. Die voorkomt dat het water terugloopt in de leidingen. Bij ons vind je kranen die zowel van een beluchter als een keerklep voorzien zijn. Zo weet je zeker dat je een veilig product in handen hebt. Maak een keuze uit ons assortiment en schaf de kraan van je voorkeur aan.

Wasmachinekraan kopen bij GAMMA

GAMMA heeft verschillende wasmachinekranen in het assortiment. Welke voor jou het meest geschikt is, hangt helemaal af van je eisen en wensen. Weet je niet precies welk type kraan voor jouw situatie het beste zou zijn? Meld je dan online aan voor onze handige kluschat en vraag onze deskundige medewerkers alles wat je wilt weten. Bestel vervolgens de wasmachinekraan van je voorkeur of bezoek een van onze GAMMA-bouwmarkten. Zo heb je je gewenste kraan voor je wasmachine al heel snel in huis.

Recent bekeken