tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Steenwol

11 resultaten
Bekijk de TOP 10

Steenwol kopen bij GAMMA

Wil jij dat de warmte beter in je huis blijft hangen? Of wil je ervoor zorgen dat je minder geluidsoverlast hebt van je buren? Door je woning goed te isoleren met steenwol investeer je op meerdere manieren in je eigen wooncomfort. Dit onbrandbare en geluidswerende isolatiemateriaal is in alle ruimtes van je huis te gebruiken en het is verkrijgbaar in verschillende vormen en formaten. Bekijk alle soorten steenwo lisolatie online in de webshop of laat je adviseren in een GAMMA bouwmarkt bij jou in de buurt.

Steenwol isolatie kopen

Steenwol wordt gemaakt van basalt en wordt ook wel rotswol genoemd. Je gebruikt het voor de isolatie van binnenmuren, buitenmuren, gevels, vloeren en daken. Het heeft zeer goede geluidsisolerende eigenschappen en wordt ook gebruikt om de akoestiek in ruimtes te verbeteren of om geluidshinder tegen te gaan. Steenwol is brandwerend en kan goed tegen hitte, en is daarom ook zeer geschikt om buizen, leidingen en luchtkanalen mee te isoleren. Door aan de slag te gaan met steenwol isolatie draag je bij aan de duurzaamheid van je woning én bespaar je op de maandelijkse stookkosten.

Rockwool kopen bij GAMMA

Bij GAMMA koop je onder andere steenwol van het bekende merk Rockwool. Dit isolatiemateriaal wordt gemaakt van natuurlijke en recyclebare materialen. De steenwol dekens en platen van Rockwool hebben zeer goede isolatiewaardes: hoe hoger de isolatiewaarde, hoe meer warme er wordt binnengehouden. De steenwol platen hebben een zelfklemmende werking, en de dekens zijn voorzien van spijkerflenzen. Je woning isoleren doe je op die manier gemakkelijk zelf. Bekijk onze klusadviezen voor isolatie oplossingen in alle vertrekken van je huis, of bekijk hier al onze stappenplannen voor het isoleren van je dak, vloer, muren en plafond.

Online steenwol bestellen

Bij GAMMA bestel je de steenwol die je nodig hebt eenvoudig online. Of je haalt het op bij een bouwmarkt bij jou in de buurt. Maak eerst een goede planning van je klus: welke ruimtes ga je isoleren en hoeveel vierkante meter aan steenwol heb je nodig? Het kan handig zijn om ook eens de rest van je woning te checken op mogelijkheden voor extra isolatie. Bekijk het overzicht van onze isolatiematerialen in de webshop, en denk bijvoorbeeld ook eens aan buisisolatie, radiatorfolie en tochtwering.

Bekijk het complete aanbod aan steenwol online in onze webshop. Of kom langs in één van onze bouwmarkten voor advies op maat voor jouw situatie.

Recent bekeken