close

Polystyreen

Ga je jouw huis of een kamer isoleren? Gebruik dan polystyrene isolatieplaten. Deze platen zijn perfect als isolatiemateriaal. Je koopt ze online bij GAMMA. De platen hebben een gesloten celstructuur en zijn daardoor, naast isolerend, ook nog eens waterdicht. En isoleren is sowieso al goed voor het milieu, maar deze polystyrene platen zijn ook nog eens 100% recyclebaar. Ook heel veel ander isolatiemateriaal kun je kopen bij GAMMA, online of in de bouwmarkt.

Wat is polystyreen isolatiemateriaal?

Polystyrene isolatieplaten zijn gemaakt van kunststof en hebben een heel hoge isolatiewaarde. De platen zijn goed beloopbaar en kennen een grote brandveiligheid. De platen zijn heel licht en sterk, en wanneer je een muur of vloer isoleert met dit materiaal blijven ze een stuk dunner. En ze zijn volledig te recyclen.

Polystyreen lijmen

Wil je polystyreen isolatiemateriaal verwerken, gebruik dan speciale polystyreenlijm zodat je zeker weet dat het goed vast zit.

Pir isolatie

PIR isolatieplaten zijn ook van kunststof en lijken veel op polystyreen isolatieplaatmateriaal. De pir platen zijn echter niet helemaal recyclebaar.