toon meer toon minder
  • Paneel
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Paneel

41 resultaten

Kale wanden geef je eenvoudig een nieuwe, warme look met wandpanelen. Deze panelen koop je bij GAMMA. Zorg voor een mooie, snelle afwerking van je wand doordat de panelen makkelijk te monteren zijn. In onze webshop en bouwmarkten vind je een heel divers aanbod in wandpanelen. Voor elk type huis vind je het geschikte paneel. Bekijk hier het aanbod dat we voor je hebben. Maak een selectie op kleur, aantal stuks per verpakking en toepassingsgebied, zodat je alleen de muurpanelen of wandtegels te zien krijgt die passen bij jouw wensen.

Hoe ziet jouw ideale paneel er uit?

Bij GAMMA in het assortiment vind je panelen in diverse kleuren:
- Grijs
- Wit
- Beige
- Bruin

Er zijn zowel tegels als panelen verkrijgbaar. Om grote oppervlaktes snel te bedekken, zijn panelen handig om te gebruiken. Alle panelen die je kunt kopen bij GAMMA zijn gemaakt van kunststof, waardoor ze lang mee gaan en goed tegen vocht kunnen.

Het juiste paneel kopen? Dat doe je zo!

Heb je bepaalde tinten in huis, waarbij je een passende kleur zoekt voor op de muur? Maak dan eerst een keuze uit de kleur de het wandpaneel moet hebben om in jouw interieur te passen. Niet alle panelen zijn even groot, waardoor het lastig bepalen is wat nu de prijs is per m2. Daarom kun je eenvoudig een selectie maken wat je maximaal wilt uitgeven per m2 als je een bepaald budget hebt. Zoek je een minimaal aantal stuks per verpakking? Dan kun je daarop filteren. Door de juiste filters toe te passen, krijg je alleen de panelen te zien die voldoen aan jouw eisen.

GAMMA klusadvies

Panelen gekocht, maar even geen idee hoe nu verder? Geen paniek! GAMMA helpt je graag. Via onze live kluschat kun je chatten met experts die jou voorzien van tips en adviezen. Je kunt een expert bereiken op werkdagen van 09.00 tot en met 21.00 uur. In de weekenden kan dat op zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur en op zondag staan onze experts voor je klaar tussen 12.00 en 17.00 uur.

Recent bekeken