• Douchegoot
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Douchegoot

14 resultaten
Douchegoot met sleuf rooster 90 cm
(1)
  • Met rooster voorzien van sleufmotief
  • Volledig RVS
  • Ondiepe inbouwhoogte, slechts 80mm
  • Werkende lengte 900mm
175.
00
Online op voorraad

De vloer van je douche wil je graag goed voor elkaar hebben. Je hebt goed nagedacht over de tegels die je er wilt hebben én over de waterafvoer. In plaats van een putje wil je namelijk een douchegoot kopen. Goed idee! Daarmee kun je er namelijk voor zorgen dat de tegelvloer helemaal doorloopt tot aan de goot, waardoor het water moeiteloos wordt afgevoerd naar de riolering. Maar dan is de vraag natuurlijk nog: welke douchegoot ga je kopen? Bij GAMMA vind je precies wat je zoekt. Bekijk ons assortiment direct online.

Waar je op moet letten bij het kopen van je douchegoot

Omdat er verschillende douchegoten beschikbaar zijn in ons assortiment, is het verstandig om op je gemak uit te zoeken welke variant voor jou het beste is. Daarom kun je letten op de volgende specificaties die vermeld staan bij de producten in onze webshop en in onze bouwmarkten:
- De afvoercapaciteit: dus hoeveel liter water de goot per minuut kan afvoeren.
- De afmetingen: de werkende lengte, maar ook de hoogte en breedte.
- De inbouwhoogte: zodat je weet hoeveel ruimte je onder de vloer nodig hebt voor de goot.
- Het type rooster: kies het rooster dat past bij jouw wensen.

Klusadvies voor het aanleggen van je badkamer

Bij GAMMA kun je altijd terecht voor goede producten met een minstens zo goede prijs/kwaliteitverhouding. Maar we bieden je ook klusadvies op allerlei gebieden. Zo kun je bijvoorbeeld allerlei handige stappenplannen vinden in ons klusadvies Badkamer aanleggen. Want als je met je douchegoot aan de slag gaat, wordt er vast nog veel meer geklust in je badkamer. Daar helpen wij je graag bij. Heb je nog een vraag over je nieuwe douchegoot of over het installeren ervan? Stel je vraag aan onze kluschat. Rechtsonder op elke pagina vind je het icoon hiervoor. Klik erop en wij helpen je verder met een duidelijk antwoord op jouw klusvraag.

Recent bekeken