Je gekozen filters: wis filters
toon meer toon minder
Meer informatie
Meer informatie


2 resultaten
Martens deksel gietijzer 20x20 cm
1 klantreview
Materiaal: Metaal Kleurfamilie: Zwart
Is het afvoerputje van je douche toe aan vervanging? Deze gietijzeren losse deksel is een vervangingsdeksel voor het afvoerputje in je douche en is geschikt voor een put van 20x... Is het afvoerputje van je douche toe aan vervanging? Deze gietijzeren losse deksel is een vervang...
21.
39
Bekijk alles in putdeksel
Martens deksel kunststof 20x20 cm
Materiaal: Kunststof Kleurfamilie: Grijs
Is het afvoerputje van je douche toe aan vervanging? Deze kunststof losse deksel is een vervangingsdeksel voor het afvoerputje in je douche en is geschikt voor een put van 20x20... Is het afvoerputje van je douche toe aan vervanging? Deze kunststof losse deksel is een vervangin...
5.
79
Bekijk alles in putdeksel

Je wilt dat water overal in en om je huis netjes afgevoerd wordt. Ook op plekken waar soms water op de vloer kan komen te liggen, zoals de badkamer, garage of op het terras. In plaats van een gapend gat in de grond kun je daarvoor een putdeksel van GAMMA gebruiken. Zo voorkom je ook dat grotere stukken vuil of voorwerpen de afvoer in stromen en een eventuele verstopping veroorzaken. Bekijk hier het assortiment deksels dat we voor je hebben. Maak een juiste selectie op kleur, prijs en materiaal, zodat je eenvoudig jouw ideale putdeksel vindt.

Welke deksel past bij jouw klus?

GAMMA heeft verschillende deksels in het assortiment van verschillende materialen. Zo hebben we deksel van:
- Gietijzer
- RVS
- Kunststof

Voor elk soort afvoer kun je een ander soort deksel gebruiken. In de badkamer is een kunststof of RVS deksel ideaal. Maar heb je buiten een afvoer, dan kun je beter een gietijzeren deksel gebruiken. Maak een goede afweging waarvoor je het product nodig hebt om de juiste deksel te kopen.

De juiste deksel voor jouw klus koop je zo!

Maak eerst een afweging in het materiaal waarin je de deksel graag wilt. Je kunt kiezen tussen gietijzer, kunststof en RVS. Wanneer je bepaalde tinten hebt gebruikt bij de inrichting van je huis, of bij het schilderwerk, passen daar niet altijd alle kleuren bij en kun je een deksel zoeken in een specifieke kleur. Door de juiste filters toe te passen, zie je alleen de producten die passend zijn voor jou. Maak de selectie en koop jouw putdeksel.

GAMMA kluschat voor klustips

Naast de deksel heb je de bijbehorende afvoer gekocht. Maar nu moet hij nog aangelegd worden, hoe doe je dat? Daar helpt GAMMA je graag bij. Via onze de GAMMA kluschat kun je overleggen met een klusexpert die jou voorziet van het juiste advies. Maak gebruik van deze handige tool op maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je chatten tussen 09.00 en 17.00 uur en op zondag tussen 12.00 en 17.00 uur. Uiteraard ben je ook welkom in één van onze bouwmarkten om daar advies te vragen bij één van onze collega’s.

Recent bekeken