Deurkruk

193 resultaten
Deurkrukset Hera blindschild RVS
Materiaal: RVS Afwerking: Mat geborsteld Accessoires bijgeleverd: Schroeven
(5)
9.
95
16.49
Alleen met GAMMA Voordeelpas
Aanbieding t/m 25-08-2019
Deurkrukset Hera rond rozet RVS
Materiaal: RVS Afwerking: Mat geborsteld Accessoires bijgeleverd: Schroeven
(4)
9.
95
12.49
Alleen met GAMMA Voordeelpas
Aanbieding t/m 25-08-2019

Of je nu een losse deurkruk zoekt voor bij het slot in je deur of een combinatie van een deurkruk met slot, bij GAMMA vind je wat je nodig hebt. Bij ons kun je namelijk kiezen uit een ruim assortiment deurkrukken. Zo kom je vanzelf uit bij het deurbeslag dat helemaal past bij jouw wensen en eisen. Aan de linkerkant van het menu kun je eenvoudig selecteren welk type jij wilt. Slechts een paar keer klikken jouw ideale deurkruk komt tevoorschijn in onze webshop!

Klusadvies voor je deurkruk monteren

Enerzijds is het natuurlijk belangrijk dat je nieuwe deurkruk past bij de stijl die je voor ogen hebt en bij de deur waarop je hem gaat monteren. Anderzijds gaat het er ook om dat je deurbeslag inbraakwerend is, zodat je met een veilig gevoel kunt wonen. Daarom vind je bij GAMMA diverse soorten deurkrukken met veiligheidsbeslag. Hoe je deze krukken monteert, lees je in ons klusadvies Veilig wonen. Ook vind je hier een keuzehulp voor de andere onderdelen van je deurbeslag.

Diverse merken deurkrukken

Of je nu een rozet, een langschild of een type lepel zoekt, wij hebben de ideale deurkruk voor je. Bij GAMMA kun je kiezen uit deurkrukken van merken als:
- Nemef
- GAMMA
- OK

We helpen je verder met goede raad op klusgebied

Je komt niet alleen naar GAMMA voor onze prima producten voor een goede prijs. Je weet dat je bij ons ook terecht kunt voor klusadvies op allerlei gebieden. In het geval van deurkrukken hebben we een toepasselijk klusadvies over veiligheidsbeslag, maar ook een stappenplan om een cilinderslot te vervangen. Deze klusinformatie helpt je vast en zeker verder. Ben je nog onzeker over de bevestiging van je deurkruk? Stel in dat geval je vragen gewoon aan onze kluschat. Rechtsonder op elke pagina vind je het icoon hiervoor. Klik erop en wij helpen je verder met het juiste antwoord!

Recent bekeken