• Cilinderslot
toon meer toon minder

Cilinderslot

1 resultaten

Je wilt het inbrekers en andere kwaadwillende graag zo moeilijk mogelijk maken. Ze moeten gewoon wegblijven uit jouw huis of uit ruimtes waar ze niet mogen komen. Een cilinderslot is een prima manier om daarvoor te zorgen. Je koopt zo’n slot heel makkelijk bij GAMMA. Wij hebben verschillende varianten voor je om uit te kiezen. Selecteer aan de linkerkant het type dat je zoekt. Zo kun je snel en simpel het cilinderslot kopen dat bij jouw situatie past!

Onze merken cilindersloten

Bij sloten gaat het om betrouwbaarheid. Welk merk vertrouw je genoeg om je waardevolle spullen te beschermen achter slot en grendel? Je kunt bij ons een cilinderslot kopen van bekende merken als:
- Nemef
- GAMMA

Cilinderslot met sleutel of met afstandsbediening

Al bijna drieduizend jaar bestaan er cilindersloten. In die tijd heeft de technologische ontwikkeling natuurlijk niet stilgestaan. Toch zijn er nog steeds varianten die prima functioneren op de ouderwetse manier. Met een sleutel draai je alle cilinders op de juiste plek, zodat het slot open gaat. Maar er zijn ook modernere varianten. Zo kun je tegenwoordig ook een cilinderslot kopen dat zonder sleutel werkt, maar met een afstandsbediening, smartphone, pincode of vingerscan. En het mooie is dat je zo’n hypermodern cilinderslot gewoon zelf kunt installeren. Het is dus echt niet zo ingewikkeld als de techniek doet voorkomen.

Tips nodig bij het installeren? Leer van ons klusadvies!

Enerzijds staan we bij GAMMA bekend om producten met de beste prijs/kwaliteitverhouding. Anderzijds helpen we je ook nog met de juiste kennis om goed aan de slag te gaan. We helpen je graag met het zo goed mogelijk realiseren van je klus. Het installeren van je cilinderslot bijvoorbeeld. Met ons klusadvies over heel veel verschillende onderwerpen helpen we je graag op weg. Heb je nog een vraag over onze producten of hoe je ze gebruikt? Vraag het onze kluschat! Op elke pagina vind je rechtsonder een icoon waar je op kunt klikken om te chatten.

Recent bekeken