• Oplegslot
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Oplegslot

10 resultaten

In huis wil je jezelf altijd veilig voelen. Zorg er daarom voor dat ramen extra beveiligd worden met een oplegslot van GAMMA. Zo wordt het haast onmogelijk voor eventuele indringers om jouw raam te forceren. Het juiste oplegslot vind je uiteraard in ons assortiment. De verschillende soorten die je kunt kopen, kun je hier bekijken. Maak op basis van jouw wensen een selectie door de juiste filters toe te passen en vind snel en eenvoudig het oplegslot dat bij jou past.

Welk slot past het best bij jou?

GAMMA heeft een ruim aanbod. Je kunt kiezen uit verschillende soorten sloten. Je kunt eventueel kiezen uit verschillende kleuren, maar je kunt ook selecteren op SKG waardering. Dit geeft aan of het slot voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Bekijk het aanbod in onze webshop, of in één van onze bouwmarkten en koop jouw oplegslot.

Jouw oplegslot koop je zo!

In ons assortiment vind je een divers aanbod oplegsloten. Daarom is het belangrijk vooraf een afweging te maken wat voor jouw belangrijk is als je een oplegslot koopt. Je kunt kiezen uit witte of grijze drukcilindersloten. Een keurmerk zegt wat over de veiligheid, helemaal als dit keurmerk door de politie in het leven is geroepen. Als je dat belangrijk vindt, kun je een selectie maken uit de SKG waardering. Hoe meer sterren, hoe beter het slot. Of hecht je er juist waarde aan wat een ander te vertellen heeft over het product? Selecteer dan op reviewscore. Je komt dan te weten hoe anderen over het product denken, waarna je een beter beeld kunt vormen van het product.

GAMMA kluschat, hulp en advies bij klussen

Wanneer je twijfels of vragen hebt over een product in onze webshop, kun je advies inwinnen via de GAMMA kluschat. Experts van GAMMA voorzien je via de chat live van adviezen of antwoorden op hulpvragen. Dit kan op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 uur. In de weekenden zijn de experts ook te bereiken. Op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot en met 17.00 uur.

Recent bekeken