Knoopcel batterijen

Bekijk de TOP 10

Voor sommige apparaten is een knoopcel nodig als energiebron. Deze krachtige, ronde batterijen zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. De bekendste knoopcelbatterij is CR2032, die verkrijgbaar is bij GAMMA. In het batterijvak of in de productbeschrijving van het apparaat staat welke knoopcel geschikt is. De ronde batterijen komen voor in bijvoorbeeld horloges, rekenmachines en speelgoed. Bekijk ons aanbod online of in de bouwmarkt.

Knoopcel batterij als horlogebatterij

Een knoopcel batterij is een ronde batterij met de omvang van een knoop. Geschikt als energiebron voor onder meer autosleutels, afstandsbedieningen en weegschalen. Of als horlogebatterij.

CR2032 batterij

Deze CR2032 lithium knoopcelbatterijen zijn even compacte als krachtige batterijen. Dankzij de ronde vorm geschikt als energiebron voor bijvoorbeeld weegschalen, afstandbedieningen en horloges. Betrouwbare en veilige batterij die lang meegaat.

LR44 batterij

Deze knoopcelbatterij is krachtig. En herkenbaar aan de ronde vorm ter grootte een knoop. Geschikt als voedingsbron voor onder meer horloges.

GP batterijen

Bij GAMMA vind je een uitgebreid assortiment GP batterijen. Zoals knoopcelbatterijen en oplaadbare batterijen.

Recent bekeken