Meer informatie


1 resultaten
Hirschmann HDMI kabel 1,8 meter
1 klantreview
De HHE 1.8 van Hirschmann is een hoge kwaliteit HDMI kabel met ethernet. Deze HDMI kabel is geschikt voor 4K/ Ultra HD beeld met resoluties tot 4096 x 2160. De kabel is voorzien... De HHE 1.8 van Hirschmann is een hoge kwaliteit HDMI kabel met ethernet. Deze HDMI kabel is gesch...
16.
99
Bekijk alles in hdmi kabel

HDMI kabel kopen bij GAMMA

Een HDMI kabel is essentieel voor de informatieoverdracht tussen moderne apparaten. Dit kabeltype brengt audio en video namelijk over in digitale vorm. Hierdoor hebben beeld en geluid een hogere kwaliteit dan bij een ouderwetse analoge connectie. De afkorting HDMI staat dan ook voor High Definition Multimedia Interface. Een HDMI kabel van 5 meter, een HDMI kabel van 7,5 meter of van een andere lengte garandeert niet alleen een uitstekende kwaliteit, maar zorgt tevens voor een snelle dataoverdracht. Dit is te danken aan de hoge bandbreedte. Je hebt een HDMI kabel onder meer nodig als je een digitale tv aansluiten wilt. Bij GAMMA koop je een HDMI-kabel of HDMI 2.0 kabel in diverse lengtes.

HDMI kabel tot 10 meter

Een HDMI kabel is bedoeld om tussen een signaalontvanger of receiver en een digitaal apparaat te plaatsen. Gebruik je de kabel voor je digitale tv? Dan gebruik je de MAIN/TV ARC-uitgang aan de achterzijde van de receiver en de ARC HDMI-ingang achter op de televisie. Om diverse afstanden te overbruggen, zijn er HDMI-kabels in verschillende lengtes. GAMMA is het adres voor een HDMI kabel van 5 meter, HDMI kabel van 7,5 meter en HDMI kabel van 10 meter. Daarnaast hebben wij ze in 0,5 meter, 1,8 meter, 2 meter en 3 meter. HDMI-kabels zijn niet alleen noodzakelijke multimedia-accessoires voor tv’s; je hebt ze ook nodig om tv-decoders, mediaboxen, blu-rayspelers en gameconsoles op een receiver aan te sluiten, of een dvd, versterker of computer op een plasma- of lcd-beeldscherm.

HDMI 2.0 kabel voor nieuwere apparaten

De technologie op het gebied van digitale audio en video verandert vrijwel constant. Dat geldt tevens voor HDMI-connecties en kabels. De data voor nieuwere apparatuur is van een dusdanige kwaliteit dat een oudere HDMI kabel daarvoor niet toereikend is. Overweeg je om een nieuwe televisie aan te schaffen? Dan adviseren we om te kiezen voor een model met een aansluiting voor een HDMI 2.0 kabel. Deze ondersteunt de overdracht van 4K-beelden in 50 of 60 Hz en moderne HDR-videoformaten. Verder is een HDMI 2.0 kabel geschikt voor het overbrengen van onder andere de audioformaten DTS:X en Dolby Atmos.

Online HDMI kabel van 7,5 meter

Zoek je een HDMI kabel van 5 meter, HDMI kabel van 7,5 meter, HDMI kabel van 10 meter of korter? Een HDMI kabel kopen doe je bij GAMMA gemakkelijk online. In het assortiment vind je ook koppelblokken om twee HDMI-kabels met elkaar te verbinden en adapters om een haakse HDMI-aansluiting te maken. Heb je andere kabels, netwerkhubs of koppelingen nodig? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide aanbod met computer- en netwerkaccessoires.

Recent bekeken