Meer informatie
  • Bit
toon meer toon minder
toon meer toon minder
Meer informatie


2 resultaten
Bekijk de TOP 10

Bits kopen bij GAMMA

Zodra je gaat klussen, kom je bij diverse doeloppervlakken diverse schroeven tegen. Bespaar ruimte en gewicht door een bitset van GAMMA te gebruiken en plaats elke schroef op de juiste plek met behoud van de boorkop. De bit die het best bij jou klus past vind je in ons online assortiment. Bekijk hier het diverse aanbod bits en bitsets. Selecteer op merk, prijs, materiaal, doeloppervlak en aantal stuks per verpakking. Maak een selectie en kies de bit of bitset die jouw klus klaart!

Welk merk bit past het best bij jou?

Je kunt bij GAMMA kiezen uit bits van verschillende merken. Hieronder een korte selectie van de meest populaire merken:
- Piranha
- GAMMA
- BOSCH Professional

Ieder merk heeft zijn eigen eigenschappen en kan weer geschikt zijn voor een ander soort materiaal schroef of doeloppervlak. Ook kan je kiezen tussen verschillende boorkopaansluitingen. Denk hierbij aan de zeskantboorkop, de ronde boorkop of de snelspanboorkop. Een ruime keuze aan bits vind je zowel in onze bouwmarkten als in onze webshop.

Zo vind je de juiste bit

Bekijk eerst of je een bit zoekt voor hout, metaal, steen, beton, gips, of gewoon een universele bit. In deze laatste doelgroep vind je het grootste aanbod. Misschien heb je een favoriet merk? Filter dan eerst op dat merk. Heb je een bepaald budget? Selecteer dan eerst je prijsrange. Door de juiste filters toe te passen ga je de juiste bit vinden voor jouw klus!

Gebruik jouw bit op de juiste manier

Om optimaal gebruik te maken van jouw bit, is natuurlijk goed gereedschap nodig. Ben je op zoek naar een bijpassende accuboormachine? Ook daarvoor ben je bij GAMMA aan het juiste adres. Zorg wel dat je een accuboormachine gebruikt die de juiste boorkop-aansluiting heeft, zodat jouw bit ook in de boor past.

Recent bekeken