• Inbus
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Inbus

6 resultaten

Je hebt een prima accuboormachine waarmee je allerlei schroeven vast en los kunt draaien. Maar dan zijn er ook nog die inbusschroeven en -bouten! Gelukkig heb je daar ook bits voor. Bij GAMMA vind je de inbus die jij zoekt, zodat je met accukracht ook dit type kunt draaien. Tussen onze boormachine-accessoires vind je het juist exemplaar voor jouw klussen. Vertrouw op onze goede producten met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Zowel online als in de bouwmarkt. Bekijk ons assortiment in onze webshop en je kunt direct je ideale inbus kopen.

Wat is inbus eigenlijk?

Je kent inbusbouten waarschijnlijk vooral van meubels, bedden en andere constructies die goed vast moeten zitten. Vaak worden ze gebruikt op plaatsen waar je niet bij kunt met een steek- of ringsleutel. Of op plekken waar geen uitstekende delen mogen voorkomen omdat dit onveilig zou kunne zijn. Ze hebben een inwendig zeskant in de kop. Door zo'n inbuskop heb je optimale grip met de inbussleutel, dus je kunt veel kracht zetten. Kortom: een prima manier om schroeven en bouten extra goed vast te zetten!

Inbus in diameter 4, 5 of 6

Zoals dat ook geldt voor andere schroeven en bouten, zijn de inbusvarianten verkrijgbaar in verschillende groottes. De diameter van de kop geeft aan welke variant je nodig hebt in je accuboormachine. In onze webshop vind je inbusbits met de volgende diameters:
- 4 mm
- 5 mm
- 6 mm

Ook met klusadvies helpt GAMMA je verder!

Als het gaat om het los of vast schroeven van een inbusbout of -schroef, dan heb je vast geen klushulp nodig, want dat wijst zich vanzelf. Maar hoe zit het met andere klussen in en om het huis? Wij helpen je daar graag verder mee. Op onze site vind je volop klusadvies op allerlei gebieden. Deze tips komen je vast goed van pas als je aan de slag wilt. Heb je nog een klusvraag? Stel hem aan onze kluschat. Rechtsonder op elke pagina vind je het icoon hiervoor. Klik erop en wij helpen je verder.

Recent bekeken