• Mixer
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Mixer

7 resultaten
Gyproc gipsmixer
23.
99
Alleen met GAMMA Voordeelpas
Alleen in bouwmarkt te koop

Uiteraard gaat het hier niet om een mixer waarmee je voedsel kunt mengen. Dit is de klusvariant, die je kunt gebruiken als boormachine-accessoire. Perfect om natte en droge stoffen mee te mengen, zodat ze klaar zijn voor gebruik. Bij GAMMA kun je de ideale mixer kopen voor jouw klus, zowel online als in onze bouwmarkten. Bekijk direct ons assortiment in onze webshop, vergelijk ze met elkaar en kies de beste mixer voor jouw klus. Je kunt zelfs selecteren voor welk materiaal de mixer geschikt is, zodat je altijd bij de juiste variant uitkomt.

Kies het materiaal dat je wilt mixen

Je kunt bij GAMMA altijd de ideale mixer kopen voor jouw klus. Zo kun je bij ons kiezen uit varianten voor het mixen van de volgende materialen:
- Gips
- Verf
- Beton
- Cement
- Lijm
- Metselwerk

Zelfs mortel, plamuur en droog materiaal kun je mixen met deze krachtpatsers.

Plaats de mixer op de boormachine en klaar!

Bij elk product staat vermeld waarvoor hij geschikt is en voor welke hoeveelheden. Aan de linkerkant in het menu kun je selecteren op de onderdelen die voor jou belangrijk zijn. Zo kom je vanzelf uit bij je ideale variant. Plaats de mixer van jouw keuze eenvoudig op je boormachine en je kunt aan de slag.

Klusadvies van GAMMA over je mixklus

Je kunt bij ons niet alleen de mixer kopen die je zoekt, we bieden je ook een zeer uitgebreide sectie klusadvies op allerlei gebieden. Check bijvoorbeeld onze stappenplannen muur stucen, vloer egaliseren of zandcementdekvloer maken. Daarbij komt je nieuwe mixer namelijk prima van pas, zoals je zult merken! Heb je nog een vraag over mixen of andere klus? Stel je vraag dan gerust aan onze kluschat. Klik rechtsonder op de pagina op het icoon voor de chat. Wij helpen je graag verder met het juiste antwoord!

Recent bekeken