• Verzinkboor
toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Verzinkboor

19 resultaten

Wil je een verzinkboor kopen voor je boormachine zodat je gemakkelijk je schroefgaten kunt verzinken? Dit type boortje is ideaal als je bijvoorbeeld een kast of ander meubel aan het maken bent en je de schroeven mooi wilt wegwerken in het hout. Bij GAMMA heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment boortjes om mee te verzinken. We hebben losse verzinkboortjes in verschillende diktes, maar ook complete sets waar meerdere van dit soort boortjes in zitten.

Wat is een verzinkboor?

Een verzinkboor wordt ook wel een soevereinboor genoemd. Hij is voorzien van een tophoek van 90 graden waarmee je gaten kunt verzinken. Maar waarom zou je een gat willen verzinken? Het verzinken met een verzinkboor is ideaal als je bijvoorbeeld:
• een gat wil maken voor verzonken schroeven, zodat de schroeven gelijk met of iets onder het materiaal komen te zitten;
• gloeiende klinknagels makkelijker wilt kunnen insteken;
• een scherp gat wilt afbramen om het gevaar op verwondingen te voorkomen.
Normaal gesproken gebruik je bij een verzinkboor een kegelachtig klein boortje in een boormachine. Let op: een verzinkboor is niet geschikt om gaten te boren. Als je gaat werken met een verzinkboor dient er eerst al een gat geboord of geponst te zijn.

Verschillende soorten verzinkboren

In ons assortiment vind je verschillende soorten verzinkboren van diverse merken. Zo kun je bij ons terecht voor boortjes van onder andere Bosch Professional, Piranha, Hitachi, OK en ons eigen GAMMA-merk. Sommige boortjes om te verzinken zijn alleen geschikt voor hout, andere verzinkboortjes zijn voor universeel gebruik. Een ander onderscheid is nog te maken op basis van de dikte van de diameter van de boor. Of kies voor een complete set verzinkboren, zodat je direct over meerdere formaten beschikt.

Verzinkboortjes kopen bij GAMMA

We hebben verschillende soorten verzinkboren voor je in ons assortiment. Kies de verzinkboor die voor jouw boorklus het meest geschikt is. Bestel de boortjes online of breng een bezoek aan een van onze GAMMA-bouwmarkten. Wie online bij ons winkelt, profiteert in ieder geval altijd van de volgende voordelen:
• we hebben meer dan 30.000 artikelen in onze webshop;
• je hebt de mogelijkheid om zelf je bezorgdag te kiezen;
• je kunt vragen stellen via de handige kluschat;
• we geven je tips en adviezen via ons klusadvies.

Recent bekeken