Je gekozen filters: wis filters
toon meer toon minder
Meer informatie
Meer informatie


8 resultaten

Heb je een compressor en wil je daar accessoires op aansluiten? Dan heb je naast slangen ook snelkoppelingen nodig. Een snelkoppeling stelt je in staat om heel gemakkelijk accessoires aan en af te koppelen. Zelfs als er nog volle druk op de leiding staat. Eigenlijk is een snelkoppeling dan ook een automatisch werkende afsluiter. Vergelijk het bijvoorbeeld met de werking van een tuinslangsysteem. Let er wel altijd op dat de snelkoppelingen die je wilt gaan aanschaffen compatibel zijn met je persluchtsysteem. En uiteraard het juiste formaat hebben. Zo weet je zeker dat de koppeling op je compressor past.

De mogelijkheden van een snelkoppeling

Met compressor snelkoppelingen maak je van elke compressor een machine met heel veel mogelijkheden. Je kunt er bijvoorbeeld blaaspistolen, verfspuiten, bandenvullers en allerlei verlengingen op aansluiten. Snelkoppelingen zijn er in verschillende soorten. Zo hebben we snelkoppelingen met inwendige en uitwendige schroefdraden en daarnaast ook met diverse slangaansluitingen.

Een snelkoppeling monteren

Wil je weten hoe je een snelkoppeling op je compressor moet bevestigen? Dat is echt een heel eenvoudig karwei. Je zet de snelkoppeling op de slang of de compressor en dankzij de schroefdraad draai je hem er heel eenvoudig op. Gebruik een steeksleutel om de koppeling goed vast te zetten.

Snelkoppeling kopen bij GAMMA

Wil je ook een of meerdere snelkoppelingen kopen? Maak dan een keuze uit ons uitgebreide assortiment. Bestel de snelkoppeling die geschikt is voor jouw compressorsysteem direct online of ga even naar een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt. Bij ons profiteer je altijd van een uitgebreide service. Zo vind je bij GAMMA:
• een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen;
• de mogelijkheid om zelf een bezorgdag uit te kiezen;
• een handige kluschat waar je al je vragen kunt stellen;
• uitgebreide informatie met tips en adviezen via ons klusadvies.

Recent bekeken