Je gekozen filters: wis filters
  • Borstel
1 resultaten
GAMMA roterende wasborstel
(1)
De roterende wasborstel van GAMMA is geschikt voor het reinigen van gladde oppervlakten zoals bijvoorbeeld een auto of caravan. Dankzij de roterende werking van de borstel verwi... De roterende wasborstel van GAMMA is geschikt voor het reinigen van gladde oppervlakten zoals bij...
17.
99
Bekijk alles in borstel

Of je nu een auto, een boot, een ruimte in je huis of iets anders wilt schoonmaken: met onze wasborstels kom je verder! Op onze hogedrukreinigers kun je diverse accessoires aansluiten en een wasborstel is daar een prima voorbeeld van. Bekijk ons assortiment direct online en koop de borstel die perfect past bij de poetsklus die jij voor ogen hebt.

Hoe kies je jouw ideale wasborstel?

Omdat je heel goed weet waarom je een wasborstel wilt kopen, kun je er ook gemakkelijker eentje kiezen. Het heeft namelijk vooral te maken met je doel: wat ga je wassen? Als het een groot object is, heb je waarschijnlijk een grotere wasborstel nodig. Je kunt in onze GAMMA webshop boorhamers heel eenvoudig selecteren op de volgende onderdelen:
- De breedte: grote oppervlakten vragen om bredere wasborstels
- De lengte: zelfde verhaal als bij de breedte
- De hoogte: als je voorkeur hebt voor een bepaalde hoogte, selecteer je die hiermee

Jouw situatie, jouw wasborstel

Nog een ding waar je rekening mee kunt houden als je een wasborstel koopt: wil je een roterende wasborstel? Dat kan heel handig zijn, want die poets al voor een groot gedeelte zelf zonder dat je nog veel extra kracht hoeft te zetten. Dat kan heel handig zijn, maar het is helemaal afhankelijk van jouw situatie. Als je bijvoorbeeld vaak een vloer reinigt, is een borstel op een steel bijvoorbeeld precies wat je zoekt. En zo is er voor iedereen weer een andere perfecte wasborstel. Bedenk dus goed wat jouw specifieke situatie is en koop je borstel op basis daarvan.

Onze kluschat staat voor je klaar

Heb je nog een vraag over de producten in onze webshop of over hoe je ze het beste kunt gebruiken? Stel hem aan onze kluschat. Rechtsonder op elke pagina vind je het icoon hiervoor. Klik erop en wij helpen je verder.

Recent bekeken