• Polijstschijf
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Polijstschijf

10 resultaten

Wanneer je materialen gebruikt die je graag in hun natuurlijke kleur wilt laten, is het wel zo mooi om deze te boenen, poetsen, of polijsten, zodat ze een mooie afwerking krijgen. Daarvoor kun je dan een polijstschijf van GAMMA gebruiken. Zo zorg je ervoor dat metaal, hou, of andere doeloppervlakken de mooie afwerking krijgen die jij wenst. De ideale polijstschijf voor jouw doe-het-zelf klus vind je in ons assortiment. Hier kun je de verschillende soorten schijven vinden die we voor je hebben. Ook op merk, materiaal, doeloppervlak en toepassing kun je een selectie maken in onze webshop. Op die manier vind je eenvoudig de ideale polijstschijf.

Welk merk polijstschijf is jouw favoriet?

Bij GAMMA kun je kiezen uit schijven van de volgende merken:
- GAMMA
- Piranha
- Ferm

Er zijn polijstschijven in verschillende soorten materialen, die bedoeld zijn voor verschillende soorten doeloppervlakken. Elke schijf heeft unieke eigenschappen, waardoor hij vooral goed tot zijn recht komt op bepaalde materialen. Daarom hebben we een divers aanbod voor jou, zodat je jouw ideale polijstschijf kunt kopen.

Jouw polijstschijf kopen doe je zo

Welk soort materiaal wil jij graag gaan boenen, poetsen of polijsten? Maak daarin eerst een selectie, omdat daar verschillende schijven voor zijn. Je kunt kiezen tussen metaal, staal en [hout](https://www.gamma.nl/assortiment/l/gereedschap/elektrisch-gereedschap-accessoires/polijst-accessoires/type-polijstschijf?f_materiaal_van_doeloppervlak=hout] als doeloppervlak, dan krijg je alleen de producten te zien die geschikt zijn voor jou. Wil je de mening van anderen een rol laten spelen bij het kiezen van de juiste polijstschijf? Filter dan op reviewscore, zodat je weet wat andere gebruikers van het product vinden. Door een juiste selectie te maken, koop jij eenvoudig het ideale product voor jouw klus.

GAMMA kluschat

Wanneer je niet zeker weet of je jouw klus goed aan het uitvoeren bent, kun je de GAMMA kluschat inschakelen. Via deze chat kom je in contact met een klusexpert van GAMMA. Hij kan jou voorzien van het juiste advies om je verder te helpen met jouw project. Maandag tot en met vrijdag kun je hier gebruik van maken tussen 09.00 en 21.00 uur. Ook in het weekend is er een expert die je graag verder helpt. Op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Recent bekeken