Je gekozen filters: wis filters
  • Filter
toon meer toon minder


4 resultaten
Kärcher filter 6414-552 t.b.v. WD 2000/3000
11 klantreviews
Breedte: 13.0cm Hoogte: 12.5cm Geschikt voor: Nat/droogzuiger
Kärcher patroonfilter geschikt voor zowel het opzuigen van stof als water zonder het filter te moeten vervangen. Kärcher patroonfilter geschikt voor zowel het opzuigen van stof als water zonder het filter te mo...
13.
99
Bekijk alles in filter
GAMMA filter tbv nat-/droogzuiger NDZ-1400-SW of NDZ-1300-SW
32 klantreviews
Geschikt voor: Nat/droogzuiger Aantal stuks per verpakking: 2.0stuks
GAMMA patroonfilter geschikt voor zowel het opzuigen van stof als water zonder het filter te moeten vervangen. De patroonfilter kunt u gebruiken op beide GAMMA nat- en droogzuig... GAMMA patroonfilter geschikt voor zowel het opzuigen van stof als water zonder het filter te moet...
13.
99
Bekijk alles in filter
Kärcher vlakfilter t.b.v. MV 4/5/6
4 klantreviews
Breedte: 12.5cm Hoogte: 20.0cm Geschikt voor: Nat/droogzuiger
De Kärcher vlakfilter kunt u gebruiken op de Nat-/droogzuigers van Karcher in de serie M4 t/m M6. Met de vlakfilter is het mogelijk zowel vloeistoffen als droge stof gelijktijdi... De Kärcher vlakfilter kunt u gebruiken op de Nat-/droogzuigers van Karcher in de serie M4 t/m M6....
16.
49
Bekijk alles in filter

Er zijn verschillende soorten schoonmaakmachines en dus ook verschillende soorten filters. Bij GAMMA hebben we diverse typen voor je om uit te kiezen. Zo kun je altijd het ideale filter kopen voor jouw situatie. Zodat je zeker weet dat de stoffen die jij gefilterd wilt hebben ook echt van elkaar gescheiden worden. In ons uitgebreide assortiment vind je heel snel jouw ideale variant op basis van je wensen en eisen. Bekijk in onze webshop of in onze bouwmarkten ons aanbod filters!

Welk filtertype kies je?

Zoals je weet, kun je van alles filteren. Het is daarom goed om vooraf te bedenken wat je precies zoekt. Je kunt in onze webshop verschillende soorten filters kopen:
- Vlakfilter: hiermee kun je met een nat/droogzuiger tegelijkertijd vloeistoffen en droge stoffen opzuigen, zonder dat je een filter hoeft te vervangen.
- HEPA filter: deze stofzuigerfilter is speciaal gemaakt voor het afvangen van zeer kleine deeltjes, zoals pollen, schimmelsporen, bacteriën en mijten.
- Patroonfilter: doordat deze filter gevouwen is, is het filteroppervlak zo groot mogelijk. Geschikt voor nat/droogzuigers.
- Asfilter: ontwikkeld voor grofvuil, want hij filtert as en ander vuil. Ideaal voor het reinigen van barbecues, open haarden en kachels.

Selecteer jouw ideale variant

Als je de selectie kleiner wilt maken, kun je aan de linkerkant in het menu heel simpel kiezen welke specificaties je wilt. Denk daarbij aan prijs, reviewscore, breedte, lengte, type schoonmaakapparaat en aantal stuks per verpakking.

Keuzehulp van GAMMA

Weet je nog niet zeker welke schoonmaakmachine het beste past bij jouw situatie? Wij helpen je graag verder. Bekijk onze keuzehulp schoonmaakapparaten en je ziet direct wat de verschillen zijn. Ook zie je voor welke je filters nodig hebt en voor welke niet. Heb je na het lezen hiervan nog een vraag over je filter of je schoonmaakklus? Vraag het onze kluschat! Je vindt het icoon rechtsonder op elke pagina.

Recent bekeken