• Schrobzaag
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Schrobzaag

9 resultaten

Als je gaat zagen, is het belangrijk om de voor je klus meest geschikte zaag te gebruiken. Soms moet je bijvoorbeeld rondingen, krommingen, gaten of uitsparingen zagen in hout of kunststof. Dan heb je een spits toelopende zaag nodig zodat je beter op de door te zagen plekken kunt komen. In dit soort gevallen hebben we het dan over een schrobzaag of reciprozaag.

Wat is een schrobzaag?

Van oorsprong is een schrobzaag een zaag die dus beschikt over een smal zaagblad. Het zaagblad loopt daarbij naar het einde toe in een punt. Je kunt met dit type zaag gemakkelijk bochten en cirkels zagen. Daarnaast is dit type zaag ook ideaal om vlak mee langs een muur te zagen op plekken waar bijvoorbeeld een decoupeerzaag niet kan komen. Tegenwoordig zijn er ook allerlei elektrische schrobzagen in omloop, zoals bijvoorbeeld de reciprozaag. Hiervoor zijn speciale schrobzaagbladen geschikt, die je terugvindt in ons assortiment.

Schrobzagen: GAMMA heeft een ruim assortiment

Het maakt nogal uit of je in hout, metaal of kunststof moet zagen. Vandaar dat je bij GAMMA verschillende soorten schrobzaagbladen vindt. Het materiaal waar de zaag van gemaakt is, bepaalt in belangrijke mate waar je de zaag voor kunt gebruiken. Zo hebben we reciprozaagbladen van onder andere:
hcs voor het zagen van onder andere hout en takken;
gehard staal voor het zagen van onder andere metaal en aluminium;
• hardmetaal;
• hss-r.
Ook hebben we universele schrobzagen waarmee je perfect door hout en kunststof kunt zagen.

Daarom koop je je schrobzagen bij GAMMA

Of je nu een schrobzaag bij GAMMA wilt kopen of iets heel anders uit onze bouwmarkt nodig hebt, als je shopt bij GAMMA profiteer je keer op keer van diverse voordelen. Zo kun je bij ons:
• kiezen uit een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen;
• zelf je bezorgdag kiezen;
• vragen stellen via de handige kluschat;
• profiteren van tips en adviezen via ons klusadvies.

Recent bekeken