Accuplatform

Bekijk de TOP 10

Gereedschap voor je Accuplatform kopen bij Gamma

Met het Accuplatform koop je één accu die voor al je gereedschap van hetzelfde merk werkt. Ben je een fan van Bosch? Koop dan een 18V-set machine met accu en oplader en breidt dit uit met machines zonder een accu. Zo kan je dus je een 18 Volt accu gebruiken voor je Bosch 18V accuboormachine, je Bosch 18V schuurmachine of je Bosch 18V heggenschaar. Dit scheelt je uiteindelijk geld, omdat je niet voor elke machine een model met accu hoeft aan te schaffen. Daarnaast hoef je niet alle machines apart meer op te laden, maar alleen één accu. Let wel op! Een 14,4 Volt accu past niet op een 18 Volt machine, ook al is het hetzelfde Accuplatform

Hoe werkt het?

Elektrisch gereedschap krijgt zijn energie uit accu's. Dit zijn Li-Ion accu's die geen zelfontlading hebben waardoor je ze altijd kan gebruiken. Met het Accuplatform heb je één accu voor al je apparaten. Laadt de accu op en klik hem eenvoudig op alle geschikte apparaten van dat merk. Erg handig voor een grote klus met meerdere machines.

Voordelen van accumachines

Naast het praktische voordeel van het hebben van één accu voor al je machines, scheelt dit ook in de aanschafwaarde van de machines. Je hebt voor de overige machines namelijk geen apparaat met accu meer nodig. Daarnaast werk je waar je maar wilt zonder een kabel, je bent niet afhankelijk van een stroombron. De accu's zijn ook kleiner, handzamer en beter voor het milieu. Minder accu's maken de wereld duurzamer! Benieuwd naar welk gereedschap het best verkocht wordt van het Accuplatform? Bekijk dan onze Top 10 best verkochte Accuplatform gereedschap.

Recent bekeken