• Hitachi
toon meer toon minder

Hitachi accuboormachines

1 resultaten
Hitachi accuboormachine DS18DJLWQ 2 accu's 18 volt 3.0Ah HSC II
(2)
Lengte: nullm Breedte: nullmm Hoogte: nullmm
Ben jij een fanatieke doe-het-zelver en op zoek naar een goede accuschroefboormachine? Ga dan voor de Accuboor Hitachi 18V 3Ah 2 accus. Deze accuschroefboormachine is geschikt v...
249.
00
Alleen in bouwmarkt te koop

Wil je een Hitachi accuboormachine kopen om mee te kunnen boren en schroeven? Bij GAMMA heb je de keuze uit een ruim assortiment. Sommige accuboormachines van Hitachi zijn verkrijgbaar inclusief handige opbergkoffer of draagtas, andere zijn voorzien van bijvoorbeeld een extra batterij. Breng een bezoek aan een GAMMA-bouwmarkt bij je in de buurt of bestel de accuboormachine van je voorkeur eenvoudig bij ons online.

De mogelijkheden van Hitachi accuboormachines

Wie kiest voor een Hitachi accuboormachine profiteert altijd van uiteenlopende voordelen. Ze zijn geschikt voor langdurig en dagelijks gebruik en je kunt er zware boorklussen mee aan. Of je nu in hout, kunststof, steen of metaal gaat werken: met een Hitachi accuboormachine is het altijd weer een koud kunstje. De snelspanboorhouders zorgen er bovendien voor dat je altijd snel wisselt van bits en boren. Zo kun je altijd snel en flexibel werken.

Meer over het merk Hitachi

Het merk Hitachi staat tegenwoordig bekend onder een nieuwe naam, te weten Hikoki. Het bedrijf heeft een vooraanstaande positie binnen de markt van professioneel elektrisch gereedschap. Er wordt veel gedaan aan gebruikersgerichte productontwikkeling en het bedrijf luistert dan ook zeer goed naar haar klanten. Hierdoor is er een constante uitbreiding van het assortiment met producten die garant staan voor kwaliteit, veiligheid, prestaties en een zeer lange levensduur.

Hitachi accuboormachine kopen bij GAMMA

We hebben verschillende soorten Hitachi accuboormachines voor je beschikbaar. Kies de boormachine die voor jouw specifieke klus het meest geschikt is. Bestel hem online of breng een bezoek aan een van onze GAMMA-bouwmarkten. Als je online bij ons shopt, profiteer je in ieder geval altijd van de volgende voordelen:
• Je kunt vragen stellen via de handige kluschat.
• We geven je tips en adviezen via ons klusadvies.
• We hebben meer dan 30.000 artikelen in onze webshop.
• Je hebt de mogelijkheid om zelf je bezorgdag te kiezen.

Recent bekeken