• Bosch
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Bosch boorhamers

11 resultaten

Moet je in een dikke muur of zelfs in een muur van beton gaan boren? Dan is het wel zo prettig als je daar het juiste gereedschap voor in huis hebt. Met een Bosch boorhamer ben je in staat om zonder zelf al te veel kracht te moeten zetten door steen heen te boren. Bij GAMMA vind je verschillende soorten Bosch boorhamers in het assortiment. Bekijk de mogelijkheden online en bestel de boorhamer van je voorkeur van het merk Bosch. Of breng een bezoek aan een GAMMA-bouwmarkt bij je in de buurt.

Waarvoor gebruik je een Bosch boorhamer?

Een Bosch boorhamer of hamerboor is een boormachine van het merk Bosch waarbij de klopbeweging van de boor elektropneumatisch wordt opgewekt. Ze zijn ideaal om gaten in steenachtige materialen mee te maken. Als je hem vergelijkt met de klopboormachine dan is de hamerfunctie van de boorhamer stukken sterker. Zo hoef je helemaal niet zo veel druk uit te oefenen op de boor als je ermee aan het werk bent en dat is wel zo prettig. Vooral in beton is het werken met een (Bosch) boorhamer een aanrader.

Het voordeel van een Bosch boorhamer kopen bij GAMMA

Of je nu een Bosch boorhamer, accuboormachine, afkortzaag of compleet andere klusbenodigdheden uit onze bouwmarkt nodig hebt: bij ons profiteer je van uiteenlopende voordelen. Niet alleen online maar ook in de bouwmarkt zelf.
• Zo hebben we een ruime webshopvoorraad die uit meer dan 30.000 artikelen bestaat.
• Je kunt bij ons zelf een voorkeur voor een bezorgdag aangeven.
• We hebben een handige kluschat waar je al je klusvragen kunt stellen.
• We geven je uitgebreide informatie met tips en adviezen via ons klusadvies.

Heb je maar voor één enkele klus in huis een boorhamer nodig? Of is je budget niet helemaal toereikend om een Bosch boorhamer nu al aan te schaffen? Je kunt bij GAMMA ook je gereedschap gewoon huren. Makkelijk toch?

Recent bekeken