• Bosch
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Bosch klopboormachines

15 resultaten

Heb je een Bosch klopboormachine nodig omdat je met gemak door baksteen of beton wilt boren? Bij GAMMA heb je een ruime keuze. Neem eens een kijkje in ons online assortiment of zoek een geschikte klopboormachine van Bosch in een van onze bouwmarkten uit.

Wat kun je met een klopboormachine van Bosch?

Een Bosch klopboormachine is een variant op de standaard elektrische boormachine. Een boormachine is vaak voorzien van een hamerfunctie zodat je gemakkelijk en efficiënt in beton of baksteen kunt boren. De boor beweegt dan krachtig heen en weer in de lengterichting. Deze hamerslag verpulvert het materiaal en dankzij de roterende beweging wordt tegelijkertijd het puin afgevoerd. Als je meer druk uitoefent op je boor, neemt de hamerfunctie vanzelf toe.

Verschillende soorten Bosch klopboormachines

We hebben verschillende types Bosch klopboormachines in ons assortiment. Ze zijn allereerst onder te verdelen op basis van het beoogd gebruik. Ga je boren in steen, hout, staal, beton of metaal? Ook zijn er klopboormachines verkrijgbaar die werken op een accu, naast de modellen die werken op netstroom. Met de meeste klopboormachines van Bosch kun je naast hameren (kloppen) natuurlijk ook gewoon boren en schroeven met het apparaat.

Bosch klopboormachine kopen bij GAMMA

GAMMA heeft zoals je gezien hebt verschillende soorten klopboormachines in het assortiment van het merk Bosch. Maak online een keuze voor de boor die het meest geschikt is voor jou en de uit te voeren klus. Je kunt daarvoor ook een van onze GAMMA-bouwmarkten bezoeken. Als je nog meer gaat online shoppen bij ons, dan heb je daar in elk geval altijd genoeg redenen voor. Want:
• We hebben een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen.
• We bieden je de mogelijkheid om zelf je bezorgdag te kiezen.
• We geven je tips en adviezen via ons klusadvies.
• Je stelt al je eventuele vragen via de handige kluschat.

Recent bekeken