Je gekozen filters: wis filters
  • Hitachi
toon meer toon minder
1 resultaten
Hitachi hak boorhamer sds-max DH40MC WS 1100 watt
Materiaal doeloppervlak: Steen, Beton Functies: Boren, Hameren, Beitelen
De Hitachi hak boorhamer sds-max DH40MC WS 1100 watt is een duurzame boor- en breekhamer en beschikt over een krachtige motor. Deze boor- en breekhamer van Hitachi wordt gelever... De Hitachi hak boorhamer sds-max DH40MC WS 1100 watt is een duurzame boor- en breekhamer en besch...
535.
00

Ben je een beginnende klusser of juist een professionele doe-het-zelver? Zonder boormachine weet je in elk geval zeker dat je niet ver geraakt met je klus. Bij GAMMA vind je verschillende merken op dit gebied, zoals bijvoorbeeld de Hitachi boormachines. Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment en bekijk alle mogelijkheden online. Of breng een bezoek aan een GAMMA-bouwmarkt bij je in de buurt en laat je adviseren door onze deskundige medewerkers.

Waarom een Hitachi boormachine?

Veel mensen denken misschien niet direct aan een Hitachi boormachine als ze een bekend boormachinemerk op moeten noemen. Dat kan komen omdat het merk tegenwoordig ook beter bekend staat onder de nieuwe naam Hikoki. Het heeft in elk geval niets te maken met de kwaliteit want die is gewoon uitstekend te noemen. Maar wat kan je dan allemaal met een boormachine van Hitachi? Dat hangt helemaal af van het soort boormachine en het specifieke type dat je aanschaft. Misschien zoek je gewoon naar een standaard boormachine, maar het kan ook zijn dat je een klopboor of accuboormachine van Hitachi op het oog hebt. Wij hebben ze in elk geval ingedeeld op de volgende manier:
• accuboormachines
• klopboormachines
• boorhamers
• accuschroevendraaiers
• breekhamers
Er zit dus altijd wel een Hitachi boormachine tussen die helemaal geschikt is voor jouw uit te voeren klus.

Een Hitachi boormachine kopen bij GAMMA

Wil je ook een Hitachi boormachine kopen bij GAMMA? Maak dan een keuze uit ons complete assortiment. Kijk daarbij goed naar wat de machine moet kunnen en wat het budget is dat je te besteden hebt. Bestel als je je keuze gemaakt hebt je gewenste boormachine direct online of zoek hem uit in een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt. Als je online bij ons bestelt, profiteer je in elk geval altijd van meerdere voordelen. Zo heb je bij ons:
• een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen;
• de mogelijkheid tot het krijgen van uitgebreide informatie met tips en adviezen via ons klusadvies;
• de service van gratis bezorging bij bestellingen vanaf €40;
• de optie om zelf je bezorgdag te kiezen.

Recent bekeken