• GAMMA
toon meer toon minder

Bandschuurmachine

1 resultaten
GAMMA bandschuurmachine BS-1010
(32)
Accessoires bijgeleverd: Stofzak, Schuurband
De GAMMA bandschuurmachine is ideaal voor het schuren van grote oppervlakte zoals deuren, vloeren en tafels. De lage roller en wegklapbare deksel aan de voorzijde zorgen ervoor ... De GAMMA bandschuurmachine is ideaal voor het schuren van grote oppervlakte zoals deuren, vloeren...
62.
99

Wil je tijdens je klus grotere oppervlakten goed schuren? Dan kun je bij GAMMA daarvoor een bandschuurmachine kopen of huren. Daar kom je verder mee. De reviews die erbij staan helpen je om de juiste keuze te maken. En natuurlijk helpen wij je met klusadvies om je klus zo goed mogelijk te klaren. Bekijk direct online ons assortiment bandschuurmachines.

Keuze uit vele merken bandschuurmachines

Met gereedschap werkt het precies hetzelfde als met auto’s. Sommige mensen hebben een absolute voorkeur voor een bepaald merk, terwijl anderen gewoon willen dat het apparaat werkt. In onze webshop en winkels kun je daarom kiezen uit de volgende merken bandschuurmachines:
- Bosch
- Bosch professional
- Black & Decker
- Hitachi
- GAMMA

Voorkeur voor prijs, vermogen of geluidsniveau?

Er zijn nogal wat verschillende onderdelen waarop je bandschuurmachines onderling kunt vergelijken. Sommige apparaten maken bijvoorbeeld tussen de 80 en 90 dB geluid, terwijl andere op minder dan 70 dB zitten. Variabele snelheid, softgrip, vermogen en bijgeleverde accessoires zijn ook belangrijk. Denk daarbij aan een stofzak of microfilter. Wil je een cyclonale stofafzuiging? Of wil je zeker weten dat de bandschuurmachine naast hout ook kunststof en/of metaal kan schuren? Dat zijn allemaal zaken waarop je kunt selecteren in onze webshop. Zodat je automatisch uitkomt bij de bandschuurmachine die helemaal bij jou past.

Bandschuurmachine huren? Dat kan bij GAMMA!

We kunnen ons goed voorstellen dat je hooguit een enkele keer een bandschuurmachine nodig hebt. Het is immers een behoorlijk gespecialiseerd stuk gereedschap. Speciaal daarom kun je bij ons ook een bandschuurmachine huren. Dan hoef je niet zo veel te investeren in je gereedschap, want je kunt dat geld beter besteden aan je klus. We helpen je graag op weg met klusadvies over houtbewerking. Vooral handig wanneer je niet zo vaak met een bandschuurmachine werkt en er nu eentje huurt. Succes met je klus!

Recent bekeken