Bosch afkortzagen

3 resultaten
Bosch afkortzaag PCM 8
(5)
155.
00
Alleen met GAMMA Voordeelpas
Materiaal doeloppervlak: Hout Energiebron: Netspanning Maximaal vermogen: 1200 Watt
Bosch afkortzaag PCM8 ST
(2)
275.
00
Alleen met GAMMA Voordeelpas
Materiaal doeloppervlak: Hout Energiebron: Netspanning Maximaal vermogen: 1200 Watt

Ben je aan het klussen en moet er iets gezaagd worden? En heb je een afkortzaag nodig omdat het om een staafvormig voorwerp van hout, kunststof of metaal gaat? Kies dan voor een Bosch afkortzaag. Het merk Bosch levert altijd uitstekende kwaliteit en dus ook op het gebied van afkortzagen. Bij GAMMA vind je verschillende afkortzagen van het merk Bosch in het assortiment. Kies de zaag die het beste bij jouw wensen en eisen past en bestel deze gemakkelijk online. Of breng een bezoek aan een van onze bouwmarkten. Er zit er vast wel eentje bij je in de buurt.

Waarvoor gebruik je een Bosch afkortzaag?

Met een Bosch afkortzaag zaag je gemakkelijk en snel door houten balken en panelen. En ook andere materialen kun je prima met een afkortzaag doormidden zagen. Zorg er dan wel voor dat je het juiste zaagblad in de afkortzaag plaatst. Een afkortzaag van Bosch is meestal voorzien van lasergeleiding zodat je extra precies kunt zagen. Een van de Bosch afkortzagen uit ons assortiment is bovendien voorzien van een praktisch onderstel. Zo zaag je al je planken en balken op een comfortabele hoogte.

De voordelen van een afkortzaag bij GAMMA kopen

Of je nu een Bosch afkortzaag, een accuboormachine of compleet ander gereedschap wilt gaan kopen bij GAMMA: je profiteert bij ons altijd van diverse voordelen. Zeker als je onze webshop bezoekt. Want je kunt bij ons online terecht voor meer dan 30.000 artikelen. En daarnaast:
• heb je altijd de mogelijkheid om vragen te stellen via de handige kluschat;
• krijg je uitgebreide informatie met tips en adviezen via ons klusadvies;

En vind je de aanschaf van een Bosch afkortzaag nog net een iets te grote uitgave voor je eenmalige zaagklus? Je kunt bij GAMMA ook heel gemakkelijk gereedschappen zoals een afkortzaag huren.

Recent bekeken