• Makita
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Makita bladblazers

6 resultaten

Makita bladblazers kopen bij GAMMA

Met de Makita bladblazers ruim je al het ongewenst blad in je tuin snel en gemakkelijk op. Door middel van het krachtige blaassysteem breng je al het blad eenvoudig bij elkaar op een hoop, waarna je het zo in de afvalemmer doet. De moderne Makita bladblazers zijn zowel krachtig als stil en ook nog eens zuinig. Zo maak je op een verantwoorde en stille manier je tuin weer netjes. Alle bladblazers van Makita zijn eenvoudig te bedienen en kennen een lange levensduur. Bij GAMMA vind je diverse modellen Makita bladblazers in het assortiment.

Makita bladblazer benzine

Bij GAMMA hebben we zowel Makita bladblazers op benzine als blazers die op accu werken. De Makita bladblazers op benzine hebben een krachtige motor van 1100 watt en een blaassnelheid van 234 km/uur. Door de opvoerpomp starten de machines snel. De bladblazers op benzine in het assortiment van GAMMA worden geleverd met een platte blaasmond, zodat je ook de natte bladeren eenvoudig opruimt. Zowel de Makita benzine bladblazer BHX2501 als de Makita benzine bladblazer BHX2501X zijn geschikt voor Euro loodvrije benzine en voldoen aan de Europese Stage II emissie-eisen. Voor beide benzine bladblazers maak je gebruik van Euro 95, Euro 98 of E10 benzine.

Makita bladblazer met accu

De Makita bladblazers op accu zijn krachtige bladblazers, waarbij je tijdens het verwijderen van ongewenst blad geen last meer heb van snoeren die in de weg zitten. De blaassnelheid van de machines stel je van tevoren in. Het toerental heeft uiteindelijk invloed op de looptijd van de accu, hoe lager het toerental hoe langer de accu meedraait. De Makita accu bladblazer DUB362Z is een krachtige bladblazer waarbij twee accu’s worden gecombineerd, waardoor je de kracht hebt van een 36V-systeem hebt in plaats van 18V. Alle Makita bladblazers met accu binnen het assortiment van GAMMA maken onderdeel uit van het Makita 18V accuplatform.

Makita bladblazers kopen: webshop of bouwmarkt

Een Makita bladblazer bestel je eenvoudig online. Wil je direct dezelfde dag al aan de slag? Kom dan langs bij een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt. Ook voor een bladzuigset ben je bij GAMMA aan het juiste adres.

Recent bekeken