• Bladblazer
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Bladblazer

20 resultaten

Je vindt het belangrijk om jouw gazon of erf schoon en netjes te houden. In dat geval komt een bladblazer van GAMMA heel goed van pas. In ons online assortiment vind je bladblazers, bladzuigers, maar ook versnipperaars van diverse merken en met diverse soorten energiebronnen. Zo heb je bladblazers met een snoer, met een accu of met een benzinemotor. Maak een selectie door de filters toe te passen en je vindt jouw ideale bladblazer!

Welke bladblazer past het best bij jou?

Bladblazers en bladzuigers kun je bij GAMMA kopen van merken zoals:
- McCulloch
- Black & Decker
- Bosch
- Makita
- Gardena
- Wolf

We hebben voor ieder wat wils. Woon je in een tussenwoning en wil je alleen het overpad vuilvrij maken, of heb je grote bomen die gigantisch in de rui zijn waardoor je wekelijks je bladblazer dient te gebruiken? In beide gevallen heeft GAMMA voor jou de ideale oplossing. Selecteer op windsnelheid indien dat de bepalende factor voor je is. Of wanneer prijs de doorslag geeft bij jouw keuze, kun je ook daarin een selectie maken.

Zo vind je jouw bladblazer

Wanneer je een geschikte bladblazer zoekt, moet je voor jezelf eerst de afweging maken hoe vaak je hem gebruikt en wat het doel van de bladblazer voor jou is. Is gebruiksgemak heel belangrijk, of wil je hem juist alleen sporadisch gebruiken? Wil je het blad verplaatsen of juist opzuigen? Misschien wel beide? Pas de juiste filters toe, vergelijk de overgebleven bladblazers en kies jouw bladblazer!

GAMMA klusadvies

Zie je door de bomen en bladeren het bos niet meer? Geen paniek! Via de kluschat op gamma.nl kun je live chatten. Chatten kan op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Je kunt voor klusadvies ook terecht in de bouwmarkt. Of kijk op onze klusadviespagina's. Je vindt hier antwoorden op veel gestelde klusvragen en handige klusvideo’s.

Recent bekeken