• Cirkelmaaier
toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Cirkelmaaier

13 resultaten

Als je een redelijk grasveld hebt, dan heb je ook een fatsoenlijke grasmaaier nodig. In dat geval is een cirkelmaaier kopen een prima idee. De naam zegt het al: in een cirkelvormige beweging draait een horizontaal maaiend mes snel rond en maait zo het gras op de hoogte die jij wilt. Uiteraard zijn er verschillende varianten en verschillende prijsklassen als het om cirkelmaaiers gaat. In onze webshop vind je voor elk wat wils. Selecteer aan de linkerkant het type dat je zoekt. Zo kun je snel en simpel de cirkelmaaier kopen die bij jouw gazon past!

Cirkelmaaiers van de beste merken

Als je al een ervaren grasmaaier bent, heb je misschien wel een voorkeur voor een cirkelmaaier van een bepaald merk. Daarom bieden we je graag wat variatie. Je kunt in de webshop van GAMMA een cirkelmaaier kopen van bekende merken als:
- Bosch
- Gardena
- Black & Decker

Elektrisch of met accu maaien

Vroeger werden cirkelmaaiers vooral aangedreven door benzinemotoren. Tegenwoordig zijn ze wat duurzamer en hebben ze een accu of zijn ze aangedreven door netspanning. Beide hebben voordelen en nadelen. Zo is netspanning een krachtige energiebron voor hoge vermogens, maar heb je er wel een verlengsnoer voor nodig terwijl je maait. Een accu is handig, want hij is snoerloos, maar je kunt er meestal niet zo lang mee maaien. Bepaal voor jezelf wat je wensen zijn en kies zo je ideale cirkelmaaier.

Wanneer moet je grasmaaien? Check onze tuinkalender!

Je kunt bij GAMMA niet alleen terecht voor producten met de beste prijs/kwaliteitverhouding. We helpen je ook verder met klusadvies over heel veel verschillende onderwerpen. Check bijvoorbeeld onze tuinkalender als je wilt weten wanneer je precies moet grasmaaien en op welke manier. Heb je nog een vraag over onze producten of hoe je ze gebruikt? Vraag het onze kluschat! Op elke pagina vind je rechtsonder een icoon waar je op kunt klikken om te chatten.

Recent bekeken