toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Hakselaars

10 resultaten
Bekijk de TOP 10

Hakselaars kopen bij GAMMA

Hakselaars helpen je om binnen een handomdraai je tuinafval om te toveren naar een berg houtsnippers. Het is vooral het snoeiafval wat je in hakselaars stopt. Daarom wordt een hakselaar ook wel een takkenhakselaar genoemd. Ga je bij GAMMA een hakselaar kopen, dan heb je keuze uit verschillende mogelijkheden. Bij ons koop je bijvoorbeeld een hakselaar of versnipperaar van de merken Bosch, Wolf, Makita en GAMMA. Bekijk snel ons aanbod online of kom langs in een van de GAMMA-bouwmarkten.

Een benzine hakselaar

Wil je een professionele hakselaar kopen, dan kom je al snel uit bij de krachtige benzine hakselaar. Doorgaans heeft een benzine hakselaar een sterkere motor dan een takkenhakselaar op elektriciteit. Ga je een professionele hakselaar kopen, dan kom je dus al snel uit bij hakselaars op benzine. Het voordeel hierbij is dat je niet met een verlengsnoer of haspel in de weer hoeft om je takkenhakselaar van stroom te voorzien. Een benzine gedreven hakselaar maakt echter wel meer herrie en is een grotere belasting voor het milieu.

De voordelen van een hakselaar kopen

Een hakselaar kopen heeft enkele voordelen die deze investering zeker waard zijn. Heb je veel planten, bomen, struiken en heggen die gesnoeid moeten worden? Dan weet je hoeveel snoeiafval er vrijkomt. Vaak past dit niet allemaal in de groene container, en dus moet het afval weggebracht worden. Door een hakselaar te kopen, maak je met het grootste gemak al je snoeiafval klein. Het past makkelijker in de container, maar het kan ook over de tuin uitgestrooid worden voor een natuurlijke uitstraling. Het versnipperde tuinhout kan ook verwerkt worden tot compost.

Online een professionele hakselaar kopen

GAMMA heeft een ruim aanbod van krachtige hakselaars met verschillende capaciteiten. De maximale snijcapaciteit van de machines varieert van 35 mm en 40 mm tot aan 45 mm en zelfs 450 mm. Enkele hakselaars versnipperen het snoeiafval waar andere modellen het afval hakken. Wil je online je hakselaar bestellen, dan filter je op de website op 'online te koop'. Door ook je andere eisen in de zoekfilters te selecteren, verkort je je zoektocht aanzienlijk. Bij ieder artikel wat online beschikbaar is, staat duidelijk de levertijd vermeld. Laat je bestelling thuisbezorgen of haal deze af in een bouwmarkt bij jou in de buurt.

Recent bekeken