toon meer toon minder
  • Bezem
toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Bezem

32 resultaten

Nieuwe bezem kopen? Dat doe je bij GAMMA. Inclusief bezemsteel of alleen een losse bezem, het kan allemaal. Bekijk ons assortiment direct online.

Bezems van de beste merken

GAMMA staat garant voor kwaliteit. Op elk gebied, dus ook als het gaat om de bezemmerken die we aanbieden. We hebben dan ook bezems van verschillende merken voor je opgenomen in ons assortiment. Je kunt er eenvoudig op selecteren aan de linkerkant in ons menu. Je kunt in onze GAMMA webshop kiezen uit bezems van de volgende topmerken:
- Vero
- GAMMA
- SAM

Huishoudbezem, straatbezem of schuurbezem?

Zoals je ziet, hebben we bezems in alle soorten en maten voor je. De welbekende huis-, tuin- en keukenbezem, maar ook speciale bezems voor in de schuur en voor buiten op straat. Je weet vast wel welk verschil dit maakt: bezems voor binnen zijn zachter en hebben vaak kortere haren dan bezems voor buiten. Bovendien zijn straatbezems en schuurbezems meestal gemaakt van stugge kunststof vezels. Daardoor kunnen ze steviger vegen op harde en ruwe oppervlakken. En dan is er ook nog een bezem met X-patroon. Als je jouw terras of bestrating schoonveegt, krijg je dankzij deze schuine haren een beter veegresultaat. Kies de variant die bij jou past!

Heb je nog vragen? Je kunt altijd bij ons terecht!

We verwachten dat het gebruiken van een bezem en bezemsteel geen probleem zullen vormen voor je. Toch kun je altijd bij ons terecht als je vragen hebt over onze producten of over klussen in het algemeen. Stel je vraag in dat geval aan onze kluschat. Rechtsonder op elke pagina vind je het icoon hiervoor. Klik erop en wij helpen je verder. Daarnaast helpen we je ook graag verder met klusadvies. Wil je zeker weten dat je goed aan de slag gaat? Lees ons klusadvies en je weet precies waar je allemaal rekening mee moet houden als je begint aan klus.

Recent bekeken