Je gekozen filters: wis filters
  • Drevel
toon meer toon minder

Drevel

1 resultaten
Stanley drevel 0.8 mm 70% korting 70% korting
(2)
De Stanley drevel 0,8mm (0-58-111) gebruikt u om een spijker weg te werken in een houten oppervlak. De drevel is gemaakt van gehard en getemperd staal. Het ronde, gekartelde han... De Stanley drevel 0,8mm (0-58-111) gebruikt u om een spijker weg te werken in een houten oppervla...
1.
29
4.29

Ben je aan het klussen en wil je graag dat spijkers na bewerking van het hout niet meer zichtbaar zijn? Dan is het verstandig om de spijkers netjes en egaal te verzinken zonder het hout verder in te deuken. Dit kun je doen met de juiste drevel van GAMMA. De drevel is hol zodat hij precies op de kop van de spijker past en er minder makkelijk afglijdt als je erop slaat. De juiste drevel voor jouw klus vind je natuurlijk in ons assortiment. In onze bouwmarkten en webshop kun je de diverse soorten drevels kopen voor de juiste spijker en afwerking. Maak een selectie en vind snel en eenvoudig de juiste drevel voor jou!

Welke drevel is geschikt voor jouw klus?

GAMMA heeft een divers aanbod, waardoor je voor elke spijker de juiste drevel kopen kunt. Spijkers zijn bijna nooit hetzelfde. Daarom is het belangrijk om na te gaan wat de diameter van de kop van de spijker is. Aan de hand daarvan kun je de juiste drevel kiezen voor jouw klus. Wist je dat er ook drevels zijn die een 2-in-1 functie hebben? Maak een selectie en vind jouw drevel!

Dit moet je doen om jouw drevel te vinden

Heb je de diameter van de spijkers al gemeten? Dan kun je nu op zoek gaan naar de juiste drevel. Maak voor jezelf een selectie door de juiste filters toe te passen. Indien de prijs voor jou bepalend is kun je daarop selecteren. Kom je er niet uit en wil je graag advies inwinnen? Dan kun je daarvoor uiteraard ook terecht in onze bouwmarkten.

Klusadvies inwinnen?

Kom je er even helemaal niet meer uit? Wil je graag advies van een expert? Dat kan! GAMMA helpt je graag. We hebben daarom voor jou een kluschat in het leven geroepen. Op werkdagen kun je een klusexpert bereiken tussen 9.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kan dit tussen 9.00 en 17.00 uur en op zondag kan je hem bereiken tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Uiteraard mag je ook klusadvies inwinnen bij één van onze bouwmarkten.

Recent bekeken