• Erro
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Gereedschapssets

12 resultaten

Gereedschapssets kopen bij GAMMA

Met een gereedschapssets heb je al het gereedschap dat je voor elke klus in en om huis nodig zou kunnen hebben altijd bij de hand. Met een complete gereedschapset of basis gereedschapset heeft elk stuk handgereedschap een eigen plek in je gereedschapsbox. Op die manier hoef je dus nooit meer te zoeken naar die ene sleutel of de juiste schroevendraaier. In de handgereedschapset is al het gereedschap overzichtelijk gerangschikt en in een handomdraai te pakken. Een gereedschapset van GAMMA neem je ook heel eenvoudig mee, doordat de complete handgereedschapset in een koffer geleverd wordt. Zo heb je altijd en overal al je gereedschap bij de hand: op je werk of thuis, in de tuin, op vakantie of in de auto. Bekijk ook ons uitgebreide klusadvies over handgereedschap, zodat je precies weet welk gereedschap geschikt is voor jouw klus.

Gereedschapssets met veel onderdelen

Niet iedereen heeft standaard veel gereedschap in huis. Toch moeten er regelmatig kleine of grote klussen in huis gebeuren. Even een schroef vastdraaien, een spijker in de muur, een reparatie aan je fiets of het monteren van een kast. Dit zijn allemaal klussen die meestal niet mogelijk zijn zonder het juiste gereedschap. Met een complete gereedschapset of onze basis gereedschapset voer je al deze klussen eenvoudig uit, zonder dat je steeds los handgereedschap hoeft te kopen. In een complete gereedschapsbox zitten onder andere schroevendraaiers, hamers, tangen, inbussleutels, moer- en steeksleutels, zaagjes en andere gereedschappen die heel handig zijn voor uiteenlopende klussen. Uiteraard komt een complete gereedschapset met handgereedschap in alle veel voorkomende maten, zodat je altijd een passend stuk gereedschap voorhanden hebt. Onderdelen van de gereedschapset van GAMMA zijn allemaal uitgevoerd in chroom-vanadium staal, dat jarenlang mee zal gaan. Alles is compact van formaat en daardoor makkelijk te dragen in een koffer.

Gereedschapset van GAMMA

Ben je op zoek naar een complete gereedschapset of basis gereedschapset voor de beginnende klusser? GAMMA heeft een groot assortiment gereedschapssets waarmee je vrijwel alle veel voorkomende klussen in huis eenvoudig uitvoert. Bovendien hoef je nooit te zoeken naar een bepaald stuk gereedschap, want alles zit overzichtelijk in je gereedschapsbox. Natuurlijk kun je je complete gereedschapset aanvullen met los handgereedschap, zoals hamers, sleutels en tangen. Bekijk het hele GAMMA-assortiment gereedschapssets online of kom naar een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt. Onze deskundige medewerkers geven je graag meer informatie over de beste complete handgereedschapset. Toch liever los gereedschap kopen? Bekijk dan ons aanbod handgereedschap, zoals hamers en schroevendraaiers.

Recent bekeken