• Vuisthamer
toon meer toon minder

Hamers

2 resultaten
Bekijk de TOP 10
Stanley graphite vuisthamer 1250 gram STHT0-54127
(1)
Lengte: 50cm Breedte: 95mm Lengte steel: 2.0
De steel van de Stanley vuisthamer STHT0-54127 is gemaakt van grafiet. Dat zorgt voor maximale stevigheid. De steel is bedekt met een beschermend polycarbonaat omhulsel om u te ... De steel van de Stanley vuisthamer STHT0-54127 is gemaakt van grafiet. Dat zorgt voor maximale st...
25.
99
Alleen Click & Collect
Stanley graphite vuisthamer 1000 gram STHT0-54126
Lengte: 40cm Breedte: 94mm Lengte steel: 2.1
De steel van de Stanley vuisthamer STHT0-54126 is gemaakt van grafiet. Dat zorgt voor maximale stevigheid. De steel is bedekt met een beschermend polycarbonaat omhulsel om u te ... De steel van de Stanley vuisthamer STHT0-54126 is gemaakt van grafiet. Dat zorgt voor maximale st...
29.
49
Tijdelijk niet verkrijgbaar

Hamers kopen bij GAMMA

Hamers zijn onmisbaar bij vrijwel elke klus. Van een kleine hamer om even snel een spijkertje voor het ophangen van een schilderij in de muur te slaan, tot een grote hamer voor het betegelen van de tuin of zelfs sloopwerkzaamheden. Ook voor het uitdeuken van metaal, het inslaan van staanders of het uittrekken van nagels is een geschikte grote of kleine hamer te vinden. Met een geschikte GAMMA-hamer krijg je jouw klus eenvoudig en snel geklaard. Wil je een hamer kopen? In je GAMMA-bouwmarkt vind je werkelijk alle soorten hamers, die stuk voor stuk onmisbaar in je gereedschapskist zullen worden. Alle houten stelen van onze hamers zijn bovendien FSC-gecertificeerd en verkrijgbaar in hickory- of essenhout. Deze beide houtsoorten staan bekend om hun sterkte en veerkracht. Ben je op zoek naar de allersterkste hamer? Kies dan voor een exemplaar met een metalen, glasfiber of grafieten steel.

Soorten hamers

Er bestaan veel verschillende soorten hamers, waardoor het lastig kan zijn om de juiste hamer voor jouw klus te vinden. Veel hamers zijn bovendien multifunctioneel, zoals de klauwhamer, waarmee je moeiteloos spijkers, nagels en andere soorten ijzerwaren uit je materiaal verwijdert. Voor het bestraten van een tuin gebruik je een rubberen hamer en voor het slopen van een muur is een lange grote hamer of moker juist weer erg geschikt. De meest bekende en gebruikte hamers zijn:

  • Bankhamer: de officiële naam voor een gewone hamer in verschillende groottes, van grote tot kleine hamers.
  • Klauwhamer: ideaal voor bouw- en timmerwerk. Met de klauw trek je eenvoudig spijkers uit. Het heeft een bol slagvlak, zodat je geen scherpe afdrukken achterlaat.
  • Voorhamer: geschikt voor het zware sloopwerk. Heeft een lange steel en zware kop.
  • Moker: ideaal voor slopen en bestraten met een bijpassende rubberdop.
  • Rubber hamer: voor het recht leggen van tegels en bestrating of het inslaan van haringen.
  • Montagehamer: hamer met doppen van kunststof, zodat het materiaal niet beschadigd.
Wil je een goede hamer kopen? Bij GAMMA vind je vele soorten hamers voor elke klus, van kleine tot grote hamer.

GAMMA-hamer in de bouwmarkt of online kopen

Ons assortiment is groot. Bepaal daarom vooraf waar je een GAMMA-hamer voor gaat gebruiken. Kom je er door het grote aanbod niet helemaal uit? Bekijk dan onze keuzehulp hamers, maar ook in iedere GAMMA-bouwmarkt staan deskundige medewerkers voor je klaar voor advies over de juiste hamer voor jouw klus. Weet je al welke hamer te kopen? Kom dan langs bij een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt of bestel je hamer eenvoudig en snel via onze webshop. Ook voor spijkers en andere ijzerwaren of handig handgereedschap ben je bij GAMMA aan het juiste adres.

Recent bekeken