• Detector
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Detector

6 resultaten

Als je gaat verbouwen, renoveren, of simpelweg iets wil ophangen, is het belangrijk dat je eerst het juiste detectiewerk uitvoert. Het laatste wat je wilt is dat je bij het boren een waterleiding of stroomkabel doorboort. En wanneer je bezig bent met het isoleren van je woning kan het juist heel verstandig zijn om eerst te detecteren waar je grootste warmteverlies vandaan komt. Met een detector van GAMMA volbreng je jouw klus sneller en veiliger. Bekijk hier welke detectoren we voor je hebben en vind makkelijk en snel jouw detector!

Welke detector is geschikt voor jou?

GAMMA heeft twee soorten detectoren.
- Detectoren op batterijen
- Detectoren op netspanning

Elke detector heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Er zijn verschillende detectoren voor verschillende klussen. Zo kun je thermische detectoren kopen, maar ook metaaldetectoren. Wie weet vind je het wel heel belangrijk om op bepaalde dieptes te kunnen meten. Dit staat vermeld bij de eigenschappen van iedere detector. Kies jouw geschikte detector uit het aanbod van GAMMA!

Koop jouw ideale detector

Bepaal welke energiebron jij graag wilt dat jouw detector heeft. Misschien vind je het wel heel belangrijk wat anderen vinden van de detector? Selecteer dan op reviewscore in onze webshop. Of vind je het juist belangrijk wat de detector kost? Dan is het verstandig om te selecteren op prijs. Vergelijk online of in onze bouwmarkten de detectoren en kies jouw ideale detector.

Detector huren? dat kan ook!

Ben je van plan jouw detector maar eenmalig te gebruiken? Bij GAMMA kun je ook een detector huren. Je hoeft dan geen grote investering te doen en kan het geld wat je bespaard investeren in andere zaken! Wil je meer gereedschap huren dan alleen een detector? Dat kan! GAMMA heeft een uitgebreid aanbod aan huurgereedschappen. Deze kun je vinden op onze verhuurpagina. Voordat je naar jouw bouwmarkt gaat om gereedschap te huren is het wel aan te raden even te bellen om te informeren of het gereedschap dat jij zoekt beschikbaar is.

Recent bekeken