• Duimstok
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Duimstok

4 resultaten

Het klinkt heel cliché misschien, maar meten is weten. Met een duimstok van GAMMA, die handig op zakformaat zijn en makkelijk in te klappen is, ben je altijd in staat om de juiste maten op te nemen. Zo zorg je dat je op de juiste afstanden zaagt of boort. Een duimstok is toch net even iets preciezer dan een timmermansoog. Bekijk hier het diverse aanbod dat we voor je hebben. Je kunt selecteren op afmetingen, materiaal, maar ook op prijs in onze webshop. Zo vind je gemakkelijk jouw nieuwe duimstok!

Wat is jouw favoriete duimstok?

Bij GAMMA kun je kiezen uit diverse soorten en maten duimstokken. We hebben daarin deze merken voor je:
- GAMMA
- OK

Duimstokken kun je ook kopen in verschillende soorten materiaal. Je bent van harte welkom in één van onze bouwmarkten om te kijken en voelen, maar online bestellen is natuurlijk een stuk sneller. Kijk daarom in ons online assortiment en kies jouw duimstok!

Jouw nieuwe duimstok koop je zo

Bepaal eerst voor jezelf of je een duimstok wilt van hout of van kunststof. Elk soort heeft natuurlijk zijn eigen voordelen. Heb je bepaalde lengtes die je vaak opmeet? Dan is de lengte van de duimstok erg belangrijk. Je kunt ook filteren op prijs als dat voor jou doorslaggevend is bij het aanschaffen van een duimstok. Vind je het belangrijk wat de ervaringen van anderen zijn? Selecteer dan op reviewscore. Pas de juiste filters toe en je vindt jouw duimstok!

Liever een rolmaat in plaats van een duimstok?

Vind je het werken met een duimstok niet altijd even handig? Dan kun je bij GAMMA ook terecht voor een rolmaat. Een rolmaat is natuurlijk nog net iets compacter dan een duimstok, maar een duimstok is steviger en handiger om rechte lijnen mee te tekenen die ook nog eens de juiste maat hebben. Met het diverse aanbod van GAMMA vind je altijd het juiste gereedschap voor jou.

Recent bekeken