• Bosch

Tegelsnijders

2 resultaten
Bekijk de TOP 10
Bosch tegelsnijder PTC 640
(1)
Een makkelijk hanteerbare en robuuste tegelsnijder voor doe-het-zelvers. De Bosch tegelsnijder PTC 650 levert precieze resultaten voor tegels met een lengte tot 650mm. Het snijw... Een makkelijk hanteerbare en robuuste tegelsnijder voor doe-het-zelvers. De Bosch tegelsnijder PT...
179.
00
Bosch tegelsnijder PTC 470
Een makkelijk hanteerbare en robuuste tegelsnijder voor doe-het-zelvers. De Bosch tegelsnijder PTC 470 levert precieze resultaten voor tegels met een lengte tot 470mm. Het snijw... Een makkelijk hanteerbare en robuuste tegelsnijder voor doe-het-zelvers. De Bosch tegelsnijder PT...
149.
00

Tegelsnijder kopen bij GAMMA

Ga jij binnenkort je badkamer betegelen? Of wil je tegels plaatsen op de vloer of wand in een andere ruimte in je woning? Met een tegelsnijder van GAMMA heb jij het juiste gereedschap in huis! Met een tegelsnijder of plavuizensnijder snij je de tegels snel en nauwkeurig op maat zonder ze te beschadigen. Je gebruikt hem ook om een hoekje af te snijden of bijvoorbeeld een opening voor een stopcontact te maken in een tegel. Bestel jouw tegelsnijder online in de webshop of koop je tegelsnijmachine in de bouwmarkt bij jou in de buurt!

Handmatige of elektrische tegelsnijder kopen

Je hebt bij GAMMA de keuze uit handmatige of elektrische tegelsnijders. Als je van plan bent slechts een kleine hoeveelheid tegels te snijden, dan is een eenvoudige tegelsnijder waarschijnlijk voldoende. Met een elektrische tegelsnijmachine bespaar je een hoop tijd en moeite als je meerdere ruimtes wilt betegelen. Ga je slechts eenmalig tegelen? Dan is het huren van een tegelsnijder ook een optie. Bedenk altijd van tevoren hoe groot de tegels zijn die je wilt bewerken, en van welk materiaal ze gemaakt zijn. Zo weet je zeker dat je de juiste tegelsnijder aanschaft voor jouw klus.

Hoe werkt een tegelsnijmachine?

De beste tegelsnijders vind je in de GAMMA webshop of in onze bouwmarkten. Met een tegelsnijder maak je met het snijwieltje een kleine kras in de glazuurlaag van de tegel. Het breekvoetje achter dit wieltje breekt vervolgens de tegel. Sommige tegelsnijders zijn bovendien voorzien van een waterbak, waarmee je de tegels koel houdt en nauwkeurig en stofvrij kunt werken. Zwaardere tegels kan je beter op maat zagen met een tegelzaag. Benieuwd hoe je het betegelen van je vloer of wand het best kunt aanpakken? We vertellen je graag stap voor stap alles over het snijden van tegels. In ons klusadvies over betegelen lees je vervolgens hoe je zo snel en netjes mogelijk je tegels plaatst op het gewenste oppervlak.

Online tegelsnijder bestellen

Bestel je nieuwe tegelsnijder gemakkelijk online. Voor de meeste modellen geldt: vandaag besteld, morgen in huis. Zo kan je snel beginnen aan je klusproject! Je vindt in de webshop of bouwmarkt ook alle benodigde accessoires: van een tegelkniptang voor het bijwerken van gaten of andere vormen in je tegels, tot vervangwieltjes voor je tegelsnijder. Denk bij het gebruik van een tegelsnijmachine of plavuizensnijder altijd goed aan je veiligheid. Draag bij het gebruik werkhandschoenen en een veiligheidsbril ter bescherming tegen opspattende stukjes tegel.
Bekijk het complete aanbod tegelsnijmachines in de webshop en koop jouw tegelsnijder online bij GAMMA. Hulp nodig bij het kiezen van je juiste tegelsnijder voor jouw situatie? Kom langs in de bouwmarkt bij jou in de buurt voor persoonlijk advies van één van onze professionals!

Recent bekeken