toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Opbergkasten

4 resultaten

Opbergkasten kopen bij GAMMA

Met opbergkasten van GAMMA berg je al jouw spullen, gereedschap en andere klusbenodigdheden netjes op. Een opgeruimde werkruimte of garage geeft overzicht en zorgt voor een rustig en geordend gevoel. Je hoeft nooit meer te zoeken naar dat ene stuk handgereedschap, een doos met vakantiespullen, je werkhandschoenen of ander huisraad. Dankzij de opbergkasten van GAMMA weet je namelijk precies waar wat ligt. Opbergkasten zorgen er ook voor dat je alles uit de ruimte haalt die je beschikbaar hebt. Een grote opbergkast of een aantal opbergkasten naast elkaar vormen een wand vol opslagruimte. Deze spullen slingeren niet langer verspreid door de garage of werkruimte rond, maar zijn netjes opgeborgen in je opbergkasten. Bij GAMMA vind je allerlei soorten opbergers, van een klein opbergkastje voor bij je bed als nachtkastje, tot een grote opbergkast voor al je tuingereedschap of elektrisch handgereedschap. Onze opbergkasten hebben een modern design, waarmee ze ook in huis mooi zullen staan.

Van een opbergkastje tot een grote opbergkast

Het maakt niet uit wat je op wilt bergen en waar je dat wilt doen, want de opbergkasten van GAMMA zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten in verschillende trendy designs. Ook hebben we een kunststof opbergkast die waterbestendig is en ook goed buiten te plaatsen is. Ontdek de design opbergkasten van Wood, die elk interieur verfraaien. Kies voor een losse grenen witte bovenkast en combineer hem met een bijpassende onderkast of het losse dressoir met laden. Zo kun je er extra veel spullen in kwijt en creëer je in een handomdraai een stevige vitrinekast. Je monteert de bovenkast eenvoudig zelf in enkele stappen. In de garage, je tuinhuis, kelder of werkruimte is een wandrek heel geschikt. Je bergt al je spullen er eenvoudig en overzichtelijk in op. Dit is ideaal voor het bewaren of opslaan van dozen, schoenen of manden. De draagkracht per plank is maar liefst 70 kilo en vormt samen met het frame een robuust en solide geheel. Je monteert het opbergrek eenvoudig en zonder te schroeven.

Opbergkasten kopen bij je GAMMA-bouwmarkt

Opbergkasten kopen? Bij GAMMA koop je een nieuwe kunststof opbergkast of ander model eenvoudig en snel. Dat kan online, maar ook in een van onze bouwmarkten. Het stalen wandrek is verpakt in een handzaam formaat en transformeer je in een handomdraai tot een stevige opbergkast met schappen. Wil je een kleine opbergkast, de grote opbergkast of de kunststof opbergkast graag eerst even in het echt zien? Kom dan langs in een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt. Heb je nog vragen? Vraag een van onze medewerkers in de bouwmarkt dan om meer informatie. Zij helpen je graag. Kijk ook eens bij ons klusadvies om zelf een schuifdeurkast te maken.

Recent bekeken