• Werkbroek
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Werkbroek

4 resultaten

Ben je een fanatieke klusser of een professionele doe-het-zelver? Dan is de tijd van het werken in een spijkerbroek waarschijnlijk al lang voorbij voor je. Jij werkt veel liever in een speciale werkbroek die slijtvast is en voorzien is van vele handige zakken. Bij GAMMA vind je zo’n werkbroek die ook nog eens verkrijgbaar is in verschillende maten. Iets voor jou? Bekijk de verschillende voordelen van deze broek online en schaf hem aan.

Waarom een werkbroek?

Een broek is toch een broek, zullen de meeste mensen denken. En hoewel ze daar gelijk in hebben, als het op klussen aankomt is het toch wel prettig als je broek een aantal extra functionaliteiten bezit. De broeken uit ons assortiment zijn voorzien van vele handige zakken, zoals een hamerlus en steekzakken. Ideaal dus om al je tools in op te bergen en altijd je kleine accessoires bij de hand te hebben. Scheelt je weer een wandelingetje naar je gereedschapskist. Verder zijn onze werkbroeken ook nog eens 3-naalds gestikt en dat zorgt ervoor dat ze enorm slijtvast zijn. Combineer je werkbroek met eventueel werkschoenen of kniebeschermers en je bent helemaal klaar voor elke klus.

Een werkbroek kopen bij GAMMA

Wil je ook een werkbroek kopen bij GAMMA? Maak dan een keuze voor een werkbroek in jouw maat. Het voordeel is dat de broeken voorzien zijn van een elastiek zodat je hem gemakkelijk tot 1 maat kunt vergroten of verkleinen. Bestel je gewenste werkbroek direct online of zoek hem uit in een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt. Als je online bij ons bestelt, profiteer je keer op keer van diverse voordelen. Zo heb je bij ons:
• een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen;
• de mogelijkheid tot het krijgen van uitgebreide informatie met tips en adviezen via ons klusadvies;
• de service van gratis bezorging bij bestellingen vanaf €40;
• de optie om zelf je bezorgdag te kiezen.

Recent bekeken