• Werkbok

Werkbanken & schragen

1 resultaten
Bekijk de TOP 10
Batavia verstelbare werkbok
(8)
De Batavia verstelbare werkbok is een handige inklapbare schraag met afzonderlijk in hoogte verstelbare poten om oneffenheden op de ondergrond op te vangen, hoogteverschillen te... De Batavia verstelbare werkbok is een handige inklapbare schraag met afzonderlijk in hoogte verst...
34.
95
Tijdelijk niet verkrijgbaar

Werkbanken en schragen kopen bij Gamma

Met een mobiele werkbank kun je klussen op tafelhoogte. Handig bij het zagen of verven. De meeste werkbanken kun je ook gebruiken als bankschroef, zaagbok of als steun voor het vastzetten van gereedschap, wel zo veilig. Door de werkbank in te klappen, neemt hij nauwelijks plaats in. Handig wanneer je niet zo’n grote werkplaats tot je beschikking hebt, maar ook om mee te nemen wanneer je ergens anders wilt gaan klussen. Kies bij GAMMA een werkbank van Bosch of Black + Decker.

Werkbanken

Multifunctionele werkbanken bij GAMMA: van werkbanken voor normale klussen tot werkbanken waar je een afkortzaag op kunt monteren. Sommige werkbanken hebben een bankschroef en stopcontacten. Bekijk nu ons aanbod.

Workmate WM825

De Black & Decker workmate WM825 is een opvouwbare werkbank die je kunt gebruiken op twee hoogtes. De werkbank is geschikt om gereedschap vast te zetten, maar je kunt hem ook gebruiken als zaagbok of bankschroef. Vanwege de vele mogelijkheden is de werkbank populair bij veel klussers.

Verrijdbare werkbank

Een verrijdbare werkbank is makkelijk als je niet zo'n grote schuur of garage hebt. Heb je de ruimte nodig voor andere klussen, dan zet je hem makkelijk opzij. De meeste workmates zijn opklapbaar en nemen weinig ruimte in, ook als je de werkbank niet gebruikt.

Metalen en houten schragen

Schragen zijn een handig hulpmiddel bij allerlei klussen. Denk bijvoorbeeld aan behangen of als je langere latten wilt schilderen. GAMMA heeft houten en metalen schragen in het assortiment.

Klapschraag

Schraagjes zijn in de regel klusbenodigdheden die je één keer in de zoveel tijd gebruikt. Daarom is het prettig als je ze kunt opbergen wannneer je ze niet gebruikt. Van sommige schragen kun je zelfs de poten invouwen, zodat je ze makkelijk kunt meenemen.

Verstelbare schragen

Bij GAMMA vind je ook verstelbare schragen. Hiermee kun je verschillende werkhoogtes instellen, dat is wel zo prettig voor je rug.

Workmate aanbieding

Op zoek naar een workmate? In de bouwmarkt vind je regelmatig een aanbieding voor een Black & Decker workmate en Bosch werkbank. Of bekijk onze aanbiedingen online.

Recent bekeken