• Reddingsvest
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Reddingsvest

5 resultaten

Op wat voor manier je ook het water op wil gaan, je veiligheid staat natuurlijk altijd voorop. Met een reddingsvest of zwemvest zorg je ervoor dat je boven water blijft op het moment dat je onverhoopt in het water terecht zou komen. Een geruststellend idee toch?

Waarom een reddingsvest?

Een reddingsvest of zwemvest helpt je in de basis vooral met drijven. Reddingsvesten worden dan ook veel gebruikt voor beoefenaars van de actieve watersport. Of je nu aan het zeilen, surfen, jetskiën, wakeboarden of gewoon aan het varen bent: een reddingsvest is zoals de naam al zegt gemaakt om je te redden.

Soorten reddingsvesten

In principe zijn er bij ons twee soorten reddingsvesten verkrijgbaar als je een reddingsvest wil gaan kopen, te weten:
• vaststof reddingsvesten;
• automatische reddingsvesten.

Een vaststof reddingsvest is waarschijnlijk het reddingsvest zoals je dat al jaren kent. Het zijn de fel oranje of gele traditionele reddingsvesten. Zo’n vest heeft direct al drijfvermogen en is doorgaans dus ook wat dikker dan een automatisch reddingsvest. Het voordeel van een automatisch reddingsvest is dan weer dat het pas opgeblazen wordt op het moment dat het nodig is. Het wordt geactiveerd door middel van een koordje of door het volledig oplossen van een zouttablet in het vest. En als je wilt, kun je het vest ook zelf opblazen met behulp van het blaaspijpje. Een automatisch zwemvest is dus veel dunner dan een vaststof zwemvest en zit daardoor stukken comfortabeler.

Reddingsvesten kopen bij GAMMA

Bij GAMMA vind je reddingsvesten in verschillende formaten. Zo hebben we bijvoorbeeld ook reddingsvesten voor kinderen in ons assortiment. Bestel direct online of breng een bezoek aan een van onze winkels in Nederland. Als je online bestelt, kun je zelf je gewenste bezorgdag kiezen. Of je product op komen halen bij een GAMMA-winkel bij jou in de buurt.

Recent bekeken