toon meer toon minder
  • Hoekanker
toon meer toon minder
tot

Hoekanker

20 resultaten

Wil je een stevige houtverbinding maken? Dan is een hoekanker daarvoor ideaal. Gewoon te koop bij GAMMA, zowel online als in de bouwmarkt. Kijk dus gerust eens rond en vind jouw ideale anker als verbindingsstuk. In ons ruime assortiment ijzerwaren voor hout hebben we precies wat jij zoekt. Bekijk op je gemak ons uitgebreide aanbod en je kunt heel eenvoudig jouw ideale hoekanker kopen!

Daarom kies je een hoekanker

Er zijn verschillende soorten ambachtelijke houtverbindingen die prima werken, maar ze kosten veel tijd en moeite. Als je er geen ervaring mee hebt, begin je er niet zomaar aan. Gelukkig zijn er andere mogelijkheden om zwaardere houtconstructies te verbinden. Een hoekanker is daar een perfect voorbeeld van. Twee houtdelen die loodrecht op elkaar staan, verbind je hier heel makkelijk mee. Uiteraard zijn ze verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Je komt dus vanzelf uit bij jouw ideale hoekanker.

Welk anker kies jij?

Als je een houtconstructie maakt, wil je zeker weten dat hij goed vast zit. Daarom schroef je de dwarsbalk aan weerszijden vast aan de draagbalk met hoekankers. Maar dat kan met verschillende soorten ankers. Bijvoorbeeld met of zonder ril. En natuurlijk in het formaat dat past bij jouw klus. Al deze specificaties kun je heel eenvoudig zien in onze webshop. Ook in onze bouwmarkten staan alle bijzonderheden er direct bij. Dat helpt je zeker bij het kiezen van jouw hoekanker.

Klusadvies voor jouw klus met hoekankers

Bij GAMMA helpen we je graag verder met jouw klus. Niet alleen door je te voorzien van de beste producten, maar ook door middel van ons klusadvies op allerlei gebieden. De stappenplannen die hier staan, helpen je bij het klussen. Bijvoorbeeld het stappenplan haakse verbinding met metalen ankers. Zo gebruik je jouw hoekankers optimaal! Heb je een gerichte vraag? Dan kun je die stellen aan onze kluschat. Klik rechtsonder op de pagina op het icoon voor de chat. Wij helpen je graag verder met het juiste antwoord!

Recent bekeken