• Scherm
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Scherm

5 resultaten

Je huis is klaar, de tuin is in aanleg, alleen nu wil je nog wel even voldoende privacy creëren. Daarvoor kun je bijvoorbeeld tuinschermen gebruiken om daar een complete tuinschutting mee te maken. Maar waar ga je die tuinschermen kopen? GAMMA heeft een zeer uitgebreid assortiment tuinschermen van verschillende houtsoorten en in verschillende kleuren. Zo lukt het je vast en zeker om een oplossing te vinden die goed bij de uitstraling van je tuin past. Sommige tuinschermen kun je direct plaatsen zonder ze te behandelen. Andere schermen vragen nog om een likje beits, impregneer of verf.

Wat is een tuinscherm?

Een tuinscherm of schuttingpaneel is een paneel (meestal van hout) dat je gebruikt om een schutting mee te maken. Het wordt vaak geplaatst tussen betonnen palen, maar ook palen van hout behoren tot de mogelijkheden. Een tuinscherm is aan twee zijdes voorzien van houten planken, zodat het scherm aan allebei de kanten een mooie uitstraling heeft. Door gebruik te maken van een bijpassende tuinpoort, creëer je in een handomdraai een complete schutting in je tuin.

Verschillende soorten tuinschermen bij GAMMA

Of je nu zoekt naar houten, metalen of kunststof tuinschermen: deze materialen zijn allemaal vertegenwoordigd binnen het assortiment schuttingpanelen bij GAMMA. En binnen die soorten zelf wordt vaak ook nog verder onderscheid gemaakt. Zo zijn er bijvoorbeeld houten tuinschermen van onder andere vurenhout, douglashout en grenen.

Daarom koop je je tuinscherm bij GAMMA

Wat voor producten je ook wilt aanschaffen voor je klusproject, bij GAMMA slaag je elke keer weer. We staan niet voor niets bekend als de nummer één doe-het-zelf-markt van Nederland en België. Dus ook op het gebied van tuinschermen en schuttingpanelen ben je bij ons op de juiste plek beland. Daarnaast geven we je als je dat nodig hebt ook allerhande klusadvies. En heb je tijdens het klussen eens een prangende vraag? Maak dan eenvoudig gebruik van onze kluschat. We helpen je graag.

Recent bekeken