• Lambrisering
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Lambrisering

4 resultaten

Lambrisering aanbrengen op je muur kun je om twee redenen doen. Ter verfraaiing van de muur, of het kan dienen als bescherming voor de wand. Voor jouw lambrisering ben je bij GAMMA aan het juiste adres. Zorg voor de juiste afwerking zoals jij dat wenst. Hier kun je bekijken welke verschillende lambriseringsets we voor je hebben. Maak een selectie uit productlijn, lengte en hoogte in onze webshop en vind op een eenvoudige manier de ideale lambrisering voor jouw muur.

Hoe ziet jouw favoriete lambrisering er uit?

In het assortiment van GAMMA vind je een aanbod van lambrisering uit verschillende productlijnen.
- Helsinki
- Kiel
- Santiago
- Stockholm

Elke productlijn heet zijn unieke eigenschappen. Het is vooral belangrijk om te letten op de afmetingen. Als je een bepaalde maat zoekt, kun je daarop selecteren, zodat je alleen de wandbetimmering te zien krijgt die voldoet aan jouw wensen.

Zo koop je jouw lambrisering

Bij het kiezen van jouw nieuwe lambrisering is het belangrijk dat de wandbekleding wel bij de rest van je interieur past. Bekijk daarom goed welke productlijn compatible is met de rest van je huis. Je kunt bij GAMMA kiezen uit de productlijnen Helsinki, Kiel, Santiago en Stockholm. Voordat je een definitieve keuze maakt, moet je zeker weten dat de maat van de lambrisering die je gaat kopen matcht met jouw verwachtingen. Maak een selectie in de webshop en vind alleen de lambrisering die voldoet aan jouw wensen.

Tip voor het monteren van lambrisering

Bij het monteren van jouw nieuwe wandbekleding, wil je natuurlijk dat dit netjes gebeurt zonder dat spijkers of schroeven zichtbaar zijn. Gebruik daarom montagekit van GAMMA. Voor elk soort oppervlak vind je in ons assortiment de juiste kit. Zorg dat je niet te veel gebruikt, maar dat je het geleidelijk verdeelt over het oppervlak dat je wilt monteren.

Recent bekeken