Je gekozen filters: wis filters
Meer informatie
Meer informatie
  • Insteekslot
toon meer toon minder
Meer informatie
toon meer toon minder


3 resultaten
NEMEF 1200 serie insteekslot cilinderslot met messing voorplaat Doorn 50mm PC 55mm
Kleurfamilie: Grijs Afwerking: Verzinkt Sluitrichting: Rechts binnendraaiend (2), Links buitendraaiend (3), Links binnendraaiend (1), Rechts buitendraaiend (4)
Op zoek naar een goed slot om binnendeuren die extra beveiliging nodig hebben mee af te sluiten? Denk hierbij aan de tussendeur van je huis naar de garage. Ga dan voor het Nemef... Op zoek naar een goed slot om binnendeuren die extra beveiliging nodig hebben mee af te sluiten? ...
41.
29
Alleen bestellen en afhalen
Bekijk alles in afsluitbaar met cilinder

Als je goede deurbeveiliging zoekt voor jouw huis op deuren of meubels, is het belangrijk dat je de juiste basis hebt. Dit kan met een insteekslot van GAMMA, eventueel met SKG keurmerk. Zorg ervoor dat jouw deur optimaal beveiligd wordt en dat je het juiste cilinderslot erin kan hangen. Het juiste veiligheidsslot voor jouw deur vind je in ons assortiment. Bekijk hier het aanbod dat we voor je hebben. Je kunt selecteren op merk, materiaal, afwerking, certificering en maat. Maak een selectie en je kunt op een eenvoudige manier het juiste insteekslot kopen voor jouw deur of meubel.

Welk insteekslot past bij jou?

In onze webshop kun je kiezen uit verschillende merken insteeksloten, zoals:
- GAMMA
- M&C

Elk merk en type heeft zijn unieke eigenschappen. Er zijn bijvoorbeeld gelakte insteeksloten, maar ook verzinkte. Je kunt een insteekslot zoeken voor een meubel of voor een deur. Binnen het aanbod van GAMMA vind jij jouw ideale insteekslot.

Koop het juiste insteekslot zo

Weet je al exact wat voor insteekslot je zoekt? Zoek je er één voor een meubel, of voor een buitendeur? Voor elk type deur zijn verschillende soorten sloten te koop. Misschien heb je voorkeur qua afwerking? Of ben je juist op zoek naar een slot met bepaalde afmetingen? Maak dan daarin je selectie. Dat doe je aan de linkerkant in ons menu. Je kunt voordat je een keuze maakt jezelf eerst verdiepen in de ervaringen van anderen en selecteren op reviewscore. Dan weet je of het product bevalt of niet, of waar andere gebruikers op gelet hebben. Door de juiste selectie toe te passen krijg je alleen de insteeksloten te zien die passen bij jouw wensen.

Het juiste hang- en sluitwerk voor jouw hele huis

Voldoen de insteeksloten niet helemaal aan jouw wensen? Bekijk dan het hele assortiment hang- en sluitwerk om alle benodigdheden voor je deuren te vinden. Van scharnieren tot en met deurbeslag, het complete aanbod vind je bij GAMMA.

Recent bekeken