toon meer toon minder
  • Ladegeleider
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder

Ladegeleider

26 resultaten

Bij het monteren van een la wil je graag dat hij soepel en makkelijk te sluiten is. Een ladegeleider is dan het product dat je daarbij gaat helpen. Zo zorg je dat, zonder al te veel kracht te hoeven zetten, je de la kan sluiten. De juiste geleider voor jouw la vind je bij ons in het assortiment. Bekijk hier het diverse aanbod aan geleiders dat we voor je hebben. Je kunt een selectie maken op prijs, maat, materiaal, kleur en afwerking. Maak de juiste selectie en vind de rail die jouw la makkelijk en soepel laat sluiten.

Welke geleider is geschikt voor jou?

GAMMA biedt een uitgebreid aanbod ladegeleiders. Daarom bieden we ze aan in diverse kleuren zodat je de rail kunt matchen met de kleur van jouw kast:
- Metaal
- Wit

Elk type la heeft andere eigenschappen. De ene la is wat zwaarder, de andere is juist wat langer dan normaal. Daarom is het belangrijk dat voordat je de rail gaat kopen, je eerst de afmetingen weet van de la die je straks wilt voorzien van een geleider. In onze webshop vind je een divers aanbod in maten. Kies jouw ideale ladegeleider!

De juiste ladegeleider kopen? Dat doe je zo!

Bepaal eerst welke kleur geleider je zoekt. We hebben zowel metaalkleurige, als witte rails in ons assortiment. Misschien ben je juist op zoek naar een gegalvaniseerde rail, of zoek je juist een gelakte geleider. Je merkt het al, we hebben voor ieders wat wils. Ook de juiste maat is belangrijk. Niet alleen de lengte, maar ook de dikte van de rail. Het zou vervelend zijn als de geleider straks te dik is en je la niet in het kastje past. Maak de juiste selectie en koop de ladegeleider die ideaal is voor jou.

Hulp of advies nodig? GAMMA helpt je graag!

Kom je er niet helemaal uit met het monteren van de geleider? Of weet je niet exact welke rail het best bij jou past? GAMMA helpt je graag. We hebben een live kluschat, waar op doordeweekse dagen van 09.00 tot 21.00 uur een expert voor je klaar zit om jou te voorzien van advies en tips. In de weekenden kun je ook een expert bereiken. Op zaterdag kan dit tussen 09.00 en 17.00 uur en op zondag tussen 12.00 en 17.00 uur.

Recent bekeken