toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Tafelpoot

88 resultaten

Ga je zelf een tafel maken? Bijvoorbeeld een tafel om aan te eten of een tuintafel voor op je terras? Dan heb je daar natuurlijk ook tafelpoten voor nodig. Bij GAMMA heb je de keuze uit allerlei soorten en maten tafelpoten, gemaakt van verschillende materialen en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bedenk vooraf goed wat voor soort tafel je wilt gaan maken. Past een moderne of juist een klassieke tafel in je interieur? En wil je tafelpoten van hout, metaal of een ander materiaal? Onthoud in elk geval: jij maakt, dus jij bepaalt.

Materiaal tafelpoten

De basismaterialen van de tafelpoten uit ons assortiment vallen uiteen in drie soorten. Allereerst hebben we houten tafelpoten die zowel vierkant als rond van vorm kunnen zijn. Ook is er een buikmodel tafelpoot aanwezig voor een meer klassieke look. Op het gebied van metaal heb je de ruimste keuze bij ons. Dik, dun, chroomkleurig of met RVS-look: het is hier allemaal vertegenwoordigd. Tot slot hebben we ook nog tafelpoten van aluminium in ons assortiment. Weet jij al waar je voor wilt gaan?

Afwerking GAMMA tafelpoten

Ook de afwerking van onze collectie tafelpoten is elke keer weer anders. Zo hebben we tafelpoten die volledig onbehandeld zijn en die je zelf dus nog moet schuren, lakken of beitsen. Onze behandelde tafelpoten hebben meestal al een bepaalde bewerking ondergaan. Maar je kunt bij ons ook nog voor verchroomde, vernikkelde en geschaafde tafelpoten terecht. Maak het geheel compleet met een bijpassend tafelblad en zorg voor een schitterende tafel in huis of in je tuin.

Het voordeel van tafelpoten kopen bij GAMMA

Of je nu tafelpoten, tafelbladen of compleet andere spullen uit onze bouwmarkt nodig hebt: bij ons profiteer je van verschillende voordelen. Niet alleen online maar ook in de bouwmarkt.
• We hebben een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen.
• Je kunt zelf je gewenste bezorgdag uitkiezen.
• Er is een handige kluschat om al je klusvragen te stellen.
• We geven je uitgebreide informatie met tips en adviezen via ons klusadvies.

Recent bekeken