Je gekozen filters: wis filters


2 resultaten
WLA koelkast KF 4700 93 liter
4.7/5 (3 klantreviews)
Aantal laden: 0.0
De WLA 4700 koelkast zwart is een tafelmodel met 93ltr netto inhoud, regelbare thermostaat, uitgevoerd o.a. met een koelvak,3 glasplaten, transparante opberg la. Deur verwisselb... De WLA 4700 koelkast zwart is een tafelmodel met 93ltr netto inhoud, regelbare thermostaat, uitge...
189.
00
Bekijk alles in koelkast
WLA koelkast KF 4700 93 liter
4.2/5 (40 klantreviews)
Aantal laden: 1.0
De WLA 4700 koelkast is een tafelmodel met 93ltr netto inhoud, regelbare thermostaat, uitgevoerd o.a. met een koelvak,3 glasplaten, transparante opberg la. Deur verwisselbaar va... De WLA 4700 koelkast is een tafelmodel met 93ltr netto inhoud, regelbare thermostaat, uitgevoerd ...
179.
00
Alleen in bouwmarkt te koop
Bekijk alles in koelkast

Eén van de belangrijkste onderdelen van je keukenapparatuur is zonder twijfel je koelkast. Zoek je een koelkast zonder vriesvak, dan ben je bij GAMMA aan het juiste adres. Wij hebben verschillende inbouwmodellen voor je op voorraad. Je komt dus altijd uit bij het perfecte model voor jouw situatie. Check de afmetingen die je nodig hebt, bekijk ons assortiment online en je kunt snel de perfecte koelkast kopen.

Alles op de juiste temperatuur

Tegenwoordig vinden we het heel normaal dat we al ons eten en drinken heel simpel op de juiste temperatuur houden. Kun je je nog voorstellen hoe dat vroeger ging, in de tijd dat er nog alleen letterlijke ijskasten waren? Dan moest je regelmatig ijs bijvullen, want anders was je voorraad niet meer koud genoeg. Vandaag de dag draaien we gewoon aan de knop om de koelkast een graadje warmer of kouder te zetten. Zo simpel, maar we staan er eigenlijk amper bij stil hoe makkelijk dat is. Lang leve koelkasten!

Selecteer op je gewenste eigenschappen

Aan de linkerkant in het menu kun je heel eenvoudig de koelkast selecteren die het beste past bij jouw wensen en eisen. Natuurlijk zijn de afmetingen heel belangrijk, vooral bij een inbouwmodel. Daarom kun je ook filteren op de hoogte van de koelkast. Verder is ook de prijscategorie, het gebruikte materiaal, het vermogen, de inhoud en het geluidsniveau aanvinkbaar. Let er wel op dat niet alle koelkasten online te kopen zijn. Sommige kun je alleen in onze bouwmarkten vinden. Ook daar kun je een voorselectie op maken.

Klusadvies en kluschat

Je kent ons om ons uitgebreide assortiment producten met een prima prijs/kwaliteitverhouding. Maar heb je al eens gekeken in onze grote verzameling klusadvies op allerlei gebieden? Daar kom je mee verder. Heb je na het bekijken van ons klusadvies nog een aanvullende vraag? Stel hem aan onze kluschat! Eén van onze medewerkers zit voor je klaar om je vraag te beantwoorden.

Recent bekeken